Een IRM/ Habitat stacaravan

Wij zijn dealer van de sfeervolle Franse IRM-stacaravan. We vertellen u hieronder graag meer over de Reina Chalets en de IRM/Habitat stacaravan.

Reina Chalets uit Tinte verkoopt een IRM/Habitat-stacaravan en chalets van dit merk en andere merken met plezier! Ons doel is om u hiermee te laten genieten van een heerlijke vakantie. Wij hebben veel aandacht voor u en nemen de tijd om met u een stacaravan samen te stellen die bij u past en die goed voelt. Een IRM-stacaravan is gegarandeerd van hoge kwaliteit en u bent met ons verzekerd van een betrouwbare IRM-stacaravandealer, of u nu een nieuwe of tweedehands stacaravan wilt kopen. We begeleiden u op professionele wijze van begin tot eind. Zo kunt u met een fijn gevoel verblijven in uw chalet of IRM-stacaravan, op uw vaste staanplaats! 

Deze IRM-stacaravans zijn er te koop

De keuze voor het kopen van een IRM/Habitat is een keuze voor ervaring en gecertificeerde kwaliteit. Sinds 1992 is IRM een betrouwbare, duurzame en voordelige stacaravandealer. Zo bent u verzekerd van een eco-designaccommodatie conform de ISO 14001-regels. Met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 140.000 geplaatste stacaravans in Europa is IRM/Habitat een toonaangevend merk op de markt van de accommodaties in de openlucht. Als u voor een IRM-stacaravan kiest, dan kiest u voor ware deskundigheid op het gebied van stacaravanbouw. IRM hecht veel belang u kwalitatief en hoogwaardige modellen te bieden volgens het eco-design-principe. Dat is het voordeel van een IRM-stacaravan die nieuw is, en dus aan alle actuele richtlijnen voldoet. Kies er daarom voor een IRM/Habitat stacaravan te kopen.

Ontdek de ruime keuze bij de IRM-stacaravandealer

De IRM/Habitat stacaravan is onderverdeeld in een Klassiek en in een Premium-assortiment. De vier modellen van het assortiment Klassiek en de drie modellen van het assortiment Premium IRM/Habitat zijn speciaal ontworpen om het hele jaar door gebruikt te kunnen worden, zodat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is, en uw vakantie onvergetelijke momenten vol ontspanning en geluk oplevert, samen met uw gezin. Dit allemaal dankzij dé IRM-stacaravandealer in Nederland.

  

We hebben bijna elke IRM-stacaravan die er nieuw en tweedehands te koop is op het showterrein staan. De modellen hebben allemaal dezelfde kleurstellingen. Aan de hand van de modellen die op het showterrein staan, krijgt u zo een goed beeld van de IRM/Habitat stacaravan die wij als stacaravandealer tevens te koop hebben staan. We geven u graag een overzicht van de IRM/Habitat-stacaravans die u per categorie bij ons kunt kopen:

IRM Habitat stacaravans

 2 slaapkamers

3 slaapkamers

 

We hebben een aantal van deze stacaravans op voorraad. Uiteraard zijn alle bovenstaande chalets te bestellen. Prijzen zijn momenteel op aanvraag. Door de stijgende prijzen van onder ander grondstoffen, transport en de oplopende levertijden kunnen wij momenteel helaas niet met vast prijzen werken.

IRM stacaravans

 

1 slaapkamer

2 slaapkamers

3 Slaapkamers

4 slaapkamers

Bekijk hier de bijkomende kosten voor het transport, plaatsen & aansluiten! Bekijk snel onze modellen van andere merken. Het is mogelijk om uw nieuwe chalet te financieren met onze aantrekkelijke financieringsregelingen. Het kopen van een IRM-stacaravan is dus voor iedereen bereikbaar.

Verhuur uw chalet of koop er één voor een fijne vakantie

Bent u op zoek naar IRM/Habitat-stacaravans van een betrouwbare IRM-stacaravandealer, die geschikt zijn voor de verhuur? De Reina Chalets zijn uitermate geschikt om het gehele jaar te verhuren! We gaan graag voor u op zoek naar IRM/Habitat-stacaravans die qua budget en wensen goed bij u passen. Er zijn veel luxe stacaravans verkrijgbaar. Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn! Samen zorgen we ervoor dat u een luxe stacaravan met woonkamer in het midden krijgt.

Waarom Reina Chalets?

  • Specialist in chalets & stacaravans!
  • Persoonlijk & betrokken advies is waar we goed in zijn!
  • Chalets direct uit voorraad leverbaar!
  • We nemen de tijd voor u!
  • Wij denken met u mee en geven onze eerlijke mening!
  • Wij verkopen chalets met plezier!

Stel uw vraag

Uw vraag binnen 24 uur beantwoord. Wilt u direct antwoord? U kunt altijd even bellen of whatsappen naar 0181-727030.