IRM/ Habitat stacaravans

Reina Chalets verkoopt stacaravans en chalets met plezier!

Ons doel is om een glimlach op uw gezicht te toveren op het moment dat u van uw vrije tijd geniet in een chalet van Reina Chalets. Wij hebben aandacht voor onze klanten en nemen de tijd om met u een chalet samen te stellen dat bij u past en goed voelt. We werken met kwalitatieve producten en begeleiden u professioneel van begin tot eind. Zo kunt u met een fijn gevoel verblijven in uw chalet of stacaravan op uw vaste staanplaats! 

Wij zijn dealer van de sfeervolle Franse IRM/ Habitat stacaravans. We vertellen u hieronder graag meer over de Reina Chalets en de IRM/ Habitat stacaravan.

IRM/Habitat Stacaravans

Met trots zijn we dealer van de Franse IRM Habitat stacaravans. IRM Habitat is een keuze voor ervaring en gecertificeerde kwaliteit. Sinds 1992 bouwt IRM betrouwbare, duurzame en voordelige stacaravans. Een eco-design accommodatie confrom het ISO 14001 stappenplan. Met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 140.000 geplaatste stacaravans in Europa is IRM een toonaangevend merk op de markt van de accommodaties in de openlucht. 

Als u voor IRM kiest, dan kiest u voor ware deskundigheid op het gebied van stacaravanbouw. IRM hecht veel belang u kwalitatief en hoogwaardige modellen te bieden volgens het eco-design-principe.

De 4 modellen van het assortiment Klassiek en de 3 modellen van het assortiment Premium IRM Habitat zijn speciaal ontworpen om het hele jaar door gebruikt te kunnen worden, zodat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is en uw vakantie ware en onvergetelijke momenten vol ontspanning en geluk worden samen met uw gezin. 

  

We hebben niet alle IRM modellen op het showterrein staan, Echter de modellen hebben allemaal dezelfde kleurstellingen. Aan de hand van de modellen die op het showterrein staan krijgt u een goed beeld van de andere modellen en de mogelijkheden.

IRM modellen premium segment (

 • Claire de Lune leverbaar v.a. € 54.450,- --> Showmodel verkocht. Nog te bestellen!
 • Petit Paradis leverbaar v.a. € 52.450,- --> te bestellen!
 • Reve d'Ete leverbaar v.a. €54.450,- --> 2 chalets in bestelling,verwacht medio april

De Claire de Lune is vanaf 7 november te bewonderen op het showterrein. De overige modellen zijn uiteraard te bestellen. Aan de hand van de Claire de Lune krijgt u een goed beeld!

IRM modellen klassiek segment

 • Magnolia leverbaar v.a. € 34.450 --> 2 chalets in bestelling verwacht mei 2021
 • Violette leverbaar v.a. € 42.450,- --> 3 chalets in bestelling verwacht juni 2021
 • Capucine leverbaar v.a. € 37.450 --> Nieuw op het showterrein!
 • Azalee leverbaar v.a. € 32.450,- --> 1 chalet verwacht jan 2021. 2 chalets mei 2021

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief plaatsen en aansluiten. Bekijk hier de bijkomende kosten voor het transport, plaatsen & aansluiten!

Bekijk snel onze modellen. Het is mogelijk om uw nieuw chalet te financieren.

Op zoek naar chalets die geschikt zijn voor de verhuur? De Reina chalets zijn uitermate geschikt om het gehele jaar te verhuren! We kunnen ook voor u op zoek naar chalets die qua budget en wensen goed bij uw camping of vakantiepark passen? Er zijn veel leuke huurchalets verkrijgbaar.

Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn! 

Waarom Reina Chalets?

 • Specialist in chalets & stacaravans!
 • Persoonlijk & betrokken advies is waar we goed in zijn!
 • Chalets direct uit voorraad leverbaar!
 • We nemen de tijd voor u!
 • Wij denken met u mee en geven onze eerlijke mening!
 • Wij verkopen chalets met plezier!

Stel uw vraag

Uw vraag binnen 24 uur beantwoord. Wilt u direct antwoord? U kunt altijd even bellen of whatsappen naar 0181-727030.