IRM/ Habitat stacaravans

Reina Chalets verkoopt stacaravans en chalets met plezier!

Ons doel is om een glimlach op uw gezicht te toveren op het moment dat u van uw vrije tijd geniet in een chalet van Reina Chalets. Wij hebben aandacht voor onze klanten en nemen de tijd om met u een chalet samen te stellen dat bij u past en goed voelt. We werken met kwalitatieve producten en begeleiden u professioneel van begin tot eind. Zo kunt u met een fijn gevoel verblijven in uw chalet of stacaravan op uw vaste staanplaats! 

Wij zijn dealer van de sfeervolle Franse IRM/ Habitat stacaravans. We vertellen u hieronder graag meer over de Reina Chalets en de IRM/ Habitat stacaravan.

IRM/Habitat Stacaravans

Met trots zijn we dealer van de Franse IRM Habitat stacaravans. IRM Habitat is een keuze voor ervaring en gecertificeerde kwaliteit. Sinds 1992 bouwt IRM betrouwbare, duurzame en voordelige stacaravans. Een eco-design accommodatie confrom het ISO 14001 stappenplan. Met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 140.000 geplaatste stacaravans in Europa is IRM een toonaangevend merk op de markt van de accommodaties in de openlucht. 

IRM maakt sinds 2007 deel uit van de Groupe Beneteau, waardoor het bedrijf kan profiteren van de knowhow en de ervaring van een wereldleider op het gebied van watersport. Zowel ter land als ter zee neemt het beheer en de inrichting van leefruimtes een centrale plaats in ons vakgebied. 

Als u voor IRM kiest, dan kiest u voor ware deskundigheid op het gebied van stacaravanbouw. IRM hecht veel belang u kwalitatief en hoogwaardige modellen te bieden volgens het eco-design-principe.

De vier modellen van het assortiment Klassiek en de 3 modellen van het assortiment Premium IRM Habitat zijn speciaal ontworpen om het hele jaar door gebruikt te kunnen worden, zodat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is en uw vakantie ware en onvergetelijke momenten vol ontspanning en geluk worden samen met uw gezin. 

  

Modellen premium segment

Modellen klassiek segment

We hebben een aantal modellen op ons showterrein staan!

Bekijk snel onze modellen. Het is mogelijk om uw nieuw chalet te financieren.

Op zoek naar chalets die geschikt zijn voor de verhuur? De Reina chalets zijn uitermate geschikt om het gehele jaar te verhuren! We kunnen ook voor u op zoek naar chalets die qua budget en wensen goed bij uw camping of vakantiepark passen? Er zijn veel leuke huurchalets verkrijgbaar.

Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn! 

Waarom Reina Chalets?

  • Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!
  • Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte!
  • Kleinschalig showterrein op afspraak te bezichtigen!
  • Uw wensen staan centraal!
  • Wij geven onze eerlijke mening!
  • Wij verkopen een (verhuur)chalet aan u, omdat wij u blij willen maken!

Neem contact op

Uw vraag binnen 24 uur beantwoord. Wilt u direct antwoord? Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp op de volgende nummers: 0620360542 / 0652825228