Louisiane Taos D4

€ 62.988,-

Merk Louisiane
Model Taos D4
Afmeting 1018x430
Slaapkamers 2
Afspraak maken

Omschrijving

Begin februari verwacht de Taos D4

De Taos D4 is een luxe mobilhome van 10.18 x 4.30. Voorzien 2 slaapkamers, 2 badkamers en een dressingroom. De Taos D4 is ideaal voor gezinnen.

De mobilhome is standaard voorzien een magnetron, koelkast, ledverlichting in de woonkamer. verduisteringsgordijnen met insectengaas, mechanische ventilatie, rookmelder en gordijnen. 

De buitenbekleding is imitatiehout PVC kleur Grijs en de de Composiet platen zijn in de kleur Jade. Het chalet is voorzien van extra winterisolatie. Het chalet wordt verwarmd door infraroodverwarming in alle vertrekken. De infraroodverwarming is d.m.v. een thermostaat te regelen.

Woonkamer
De woonkamer is functioneel ingedeeld met een verstelbare, uitschuifbare tafel, 4 stoelen voor binnen, een zitbank met mogelijkheid om er een bed van te maken, en een los zitelement, dubbele gordijnen overal in de mobilhome, een salontafel, een TV meubel. De woonbkamer is voorzien van een spiegel, een wandkast en lampen boven de eettafel.

Keuken
In de volledig ingerichte keuken zit standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap met inbouwlamp, een 4-pits inductie fornuis, een koelkast van 290  L, een elektrische oven, een aansluiting voor wasmachine, een afvalemmer, een magnetron, een uitschuifbare werkplank, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn. Dit model is ook voorzien van een vaatwasser!

Slaapkamer
De Taos D4 heeft 2 slaapkamers, een ouderslaapkamer met een standaard bed van 200 cm x 160 cm en een kinderkamer met 2 losse kinderbedden,  van 190 cm x 80 cm (waarvan 1 onderschuifbed) Iedere slaapkamer heeft directe toegang naar de verschillende badkamers. Verstelbare leeslampen, inbouwkasten, hangkasten boven de bedden en een spiegel en een aansluiting voor TV in de ouderslaapkamer.

Dressingroom
Je kleding berg je op in de aparte dressingroom. Een aparte ruimte voozien van ruime inloopkast. 

Badkamer
De Taos D4 heeft 2 badkamers. De badkamer in de ouderslaapkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 120 cm x 90 cm afgesloten door een glazen deur. 
Aansluiting voor een wasmachine. Het hangend toilet is in een aparte ruimte.

De badkamer in de kinderslaapkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een
kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 80 cm x 80 cm afgesloten door een veiligheidsdeur en een hangend toilet.
Accessoires