Mantelzorg & Flex woningen

We kunnen en willen steeds langer op ons zelf blijven wonen! Het fijnste is het om te kunnen blijven wonen op de plek waar u zich jaren lang prettig heeft gevoeld, waar al uw herinnneringen liggen en waar u eigenlijk helemaal niet weg wilt. 

Helaas lukt het niet altijd om in de woning te blijven wonen, omdat deze bijvoorbeeld niet gelijksvloers is. Een (pre)mantelzorgwoning is een ideale oplossing om gelijkvloers te blijven wonen in de omgeving waar u nu woont.

Een mantelzorgwoning heeft u vaak op korte termijn nodig. We hebben een aantal chalets op voorraad staan die geschikt zijn als mantelzorgwoning. De Mantelzorgwoning Tunica staat momenteel op Reina Chalets Plaza, daarnaast worden ook alle andere Reina Chalets gebruikt voor mantelzorg.

In samenwerking met BBS Systeem Bouw ontwikkelen en maken  we mantelzorgwoningen, zorgchalets, vakantiewoningen en tijdelijke woonruimte geheel naar wens. Maatwerk van Hollands fabricaat. De Tunica is een mooi voorbeeld van een zorgwoning die gebouwd is in samenwerking met BBS Systeem Bouw. Aan de hand van de zorgwoning krijgt u een goed beeld van de mogelijkeheden. 

De woningen bouwen we op een vakkundige manier, zodat het over de titel bouwbesluit permantente woonruimte beschikt. Dit staat gelijk aan de hoge eisen van een nieuwbouw woning. De woningen/ chalets zijn voorzien van een hoge isolatiewaarde, hoge kwaliteit en zijn fuctioneel ingedeeld en volledig op maat en naar wens te bouwen. 

De kracht van onze samenwerking is dat we op Reina Chalets Plaza aan u kunnen laten zien hoe een een mantelzorgwoning er in het echt uit ziet. U doet bij ons ideeen op en we gaan samen om tafel hoe we u ideale chalet/ woning kunnen indelen. Vervolgens start de bouw en kunt u in de fabriek van BBS Systeem Bouw kijken hoe de woning gebouwd wordt. 

 

 

 

Waarom Reina Chalets?

  • Specialist in chalets & stacaravans!
  • Persoonlijk & betrokken advies is waar we goed in zijn!
  • Chalets direct uit voorraad leverbaar!
  • We nemen de tijd voor u!
  • Wij denken met u mee en geven onze eerlijke mening!
  • Wij verkopen chalets met plezier!

Stel uw vraag

Uw vraag binnen 24 uur beantwoord. Wilt u direct antwoord? U kunt altijd even bellen of whatsappen naar 0181-727030.