O'hara design stacaravans

Reina Chalets verkoopt stacaravans en chalets met plezier!

Ons doel is om een glimlach op uw gezicht te toveren op het moment dat u van uw vrije tijd geniet in een chalet van Reina Chalets. Wij hebben aandacht voor onze klanten en nemen de tijd om met u een chalet samen te stellen dat bij u past en goed voelt. We werken met kwalitatieve producten en begeleiden u professioneel van begin tot eind. Zo kunt u met een fijn gevoel verblijven in uw chalet of stacaravan op uw vaste staanplaats! 

O'hara chalets

Met trots zijn we dealer van de Franse O'hara chalets.  O'hara staat voor de kampeertrend voor morgen! O'hara laat zich inspireren door de hotelwereld, door design en mode! Uit de nieuwe tendens van luxe vakanties blijkt dat vakantiegangers opzoek zijn naar beleving en welzijn. Ruimte wordt luxe. De Key West modellen, vlaggenschip van de O'hara modellen staan dicht bij de natuur. Het verzorgde design, de vernieuwde indeling, de premium uitrusting, en de maximale lichtinval maken deze modellen uitzonderlijk. 

O'Hara heeft verschillende modellen samengesteld in het gamma en de Key West serie. In het voorjaar van 2021 verwachten we de O'hara 1064 op het showterrein. We hebben twee O'hara 1064 in reservering staan bij de fabriek! Alle modellen zijn uiteraard bij Reina Chalets te bestellen!

Maak snel kennis met de O'Hara modellen! 

Key West modellen:

Gamma Modellen:

Bekijk hier de bijkomende kosten voor het transport, plaatsen & aansluiten!

Wilt u meer informatie over de O'hara chalets neem contact met ons op!

Waarom Reina Chalets?

  • Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!
  • Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte!
  • Kleinschalig showterrein op afspraak te bezichtigen!
  • Uw wensen staan centraal!
  • Wij geven onze eerlijke mening!
  • Wij verkopen een (verhuur)chalet aan u, omdat wij u blij willen maken!

Neem contact op

Uw vraag binnen 24 uur beantwoord. Wilt u direct antwoord? Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp op de volgende nummers: 0620360542 / 0652825228