Reina Chalets

Vanaf € 450 ,-

Merk Reina Chalets
Model
Afmeting 1400x1600
Slaapkamers 0
Afspraak maken

Omschrijving

Lege hoekkavel beschikbaar op Chalet Park de Oude Beuk

Chalet: Lege hoekkavel voor een Reina Chalets Lazy, Arcan, of View beschikbaar
Afmeting kavel: 14 breed x 16 diep
Prijs: Stageld €450 p.m. & excl. energiekosten naar verbruik etc. (excl. aanschafkosten chalet )
Locatie: camping de Oude Beuk te Oostvoorne
Levering: in overleg

365 dagen per jaar genieten van een rustige hoekkavel op dit kleinschalige chaletpark in Oostvoorne (gemeente Voorne aan Zee)/ Op en tot genieten van ruimte, natuur en rust! De Oude Beuk betreft een kleinschalig, rustig chaletpark (45+) gelegen in de polder van het schilderachtige dorpje Oostvoorne aan de Nederlandse kust. het chaletpark biedt een ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar een ruime vaste staanplaats in een rustige en natuurlijke omgeving.

Voor natuurliefhebbers is Oostvoorne de ideale plek. Het park is omgeven door prachtige duinen, uitgestrekte stranden en schitterende natuurreservaten. U kunt lange wandelingen maken, fietsen, vissen of gewoon ontspannen in de natuurlijke omgeving. Het nabijgelegen Brielse Meer biedt tevens tal van watersportmogelijkheden, zoals zeilen, windsurfen en kajakken.

Als u op zoek bent naar een vaste staanplaats in een prachtige natuurlijke omgeving, dan is Camping de Oude Beuk de ideale keuze. 


 365 dagen per jaar geopend
 huisdieren toegestaan
 verhuur niet toegestaan

In de fotogallerij treft u een aantal chalets aan die o.a. geplaatst kunnen worden op deze hoekkavel. Chalets zijn allemaal snel leverbaar!

Accessoires