Dé chaletbouwers in Nederland

Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!
Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte!
Kleinschalig showterrein op afspraak te bezichtigen!

Een chalet op maat bouwen laat u natuurlijk over aan een van de beste chaletbouwers in Nederland. Reina Chalets uit Tinte maakt een chalet voor u volledig naar wens. U kiest uit diverse mogelijkheden bij het bouwen van uw chalet, zodat er een vakantiewoning ontstaat waarmee u in alle luxe geniet van een heerlijke vakantie. 


Wilt u een chalet laten bouwen?

Bekijk onze chalets


Uw wensen staan centraal bij onze chaletbouwers

Onze chaletbouwers doen er alles aan om aan al uw wensen te voldoen. Wij geloven dat een chalet naar wens het woonplezier vergroot. U kiest daarom bijvoorbeeld de afmeting en indeling van de chalet, maar ook het materiaalgebruik en de kleur. U selecteert bijvoorbeeld een kunststof chalet. De gepersonaliseerde chalet, gemaakt door onze chaletbouwers is geschikt voor diverse doeleinden. U geniet er bijvoorbeeld van een heerlijke vakantie. Uw chalet is echter ook geschikt voor zakelijke verhuur of als permanente bewoning van uw seizoenarbeiders, mits de gemeente waarin u uw werknemers huisvest dit toestaat. 

Profiteer van snelle levering

Wanneer u een of meerdere chalets laat bouwen door onze chaletbouwers, profiteert u van snelle levering. Wij leveren vaak al binnen drie á vier maanden een chalet op maat op. Ook voor de verkoop van chalets kunt u bij ons terecht. Diverse voorbeelden van chalets staan gestald op het chalet plaza. Kom langs om inspiratie op te doen voordat wij uw chalet gaan bouwen voor een goede prijs.