Bezorg uw medewerkers dag & nacht comfort

Nieuw Reina Chalets Hotelverblijf 2 x 2 slaapkamers. Dit chalet is geschikt is goed in te zetten voor o.a. de zakelijke markt. Bedrijven kunnen hun medewerkers op een comfortabele woon- & slaapplaats laten verblijven. Iedere medewerker een eigen (slaap)kamer! Ook geschikt voor de verhuur en om in te zetten als studentenkamers.

1 chalet van 12.50 meter lang en 4 meter breed. Gesplist in 2 gelijke delen waardoor er 2 apparementen voor 4 personen onststaan met een vloeroppervlakte van circa 22m2. Beide delen zijn voorzien van gezamelijke woonkamer, keuken en badkamers. In ieder apartement zitten 2 slaapkamers voorzien van een 1 persoonbed en een ruime kledingkast.

Het chalet is voorzien van dikke binnen en buiten wanden, zodat het chalet het gehele jaar ingezet en verhuurd kan worden, In de wintermaandn blijft het door de radiatoren in alle vertrekken en de goed geisoleerde wanden comfortabel warm. De wandbekleding is een sterke bekleding die tegen een stootje kan en goed schoon gemaakt kan worden. 

Het chalet staat op een sterk chassis en is degelijk afgewerkt.

Leverbaar v.a. €45.000,- excl. BTW

Meer info & foto's bekijk snel het hotelverblijf

Waarom Reina Chalets?

  • Specialist in chalets & stacaravans!
  • Persoonlijk & betrokken advies is waar we goed in zijn!
  • Chalets direct uit voorraad leverbaar!
  • We nemen de tijd voor u!
  • Wij denken met u mee en geven onze eerlijke mening!
  • Wij verkopen chalets met plezier!

Stel uw vraag

Uw vraag binnen 24 uur beantwoord. Wilt u direct antwoord? U kunt altijd even bellen of whatsappen naar 0181-727030.