Chalets te koop

Reina Chalets verkoopt chalets waarin kwaliteit hoog in het vaandel staat.

De chalets van Reina Chalets kenmerken zich door de goed isolatie, de vakkundige afwerking en de goed prijs-kwaleitverhouding. Standaard voorzien van dubbelglas, dikke binnen en buitenwanden, stevif chassis, radiatoren in alle vertrekken, luxe keuken, badkamer met ruime inloopdouche en slaapkamers met kastruimte. 

De Reina Chalets worden succesvol ingezet als chalet voor particulier gebruik, verhuurchalets, maar ook als huisvesting voor bijvoorbeeld arbeidsmigranten. 

Op het showterrein staan een aantal chalet die direct uit voorraad leverbaar zijn, zodat u snel kunt genieten van uw droomchalet. Daarnaast kunt u op het showterrein inspiratie opdoen. Vanuit de showmodellen kunt u uw eigen Reina Chalet naar wens samen stellen. Aan de hand van de showmodellen kunt u verschillende indelingen, kleuren en afmetingen combineren. Niks is te gek! De Reina Chalets zijn in meerdere types verkrijgbaar. Het zijn prachtige chalets met dikke binnen en buiten wanden voor goede isolatie en beschikken standaard over dubbelglas, C.V., kunststofbuitenbekleding, 2 slaapkamers, moderne keuken en badkamer. De chalets zijn verrijgbaar in 10x4, 11x4 en 12.50x4. Er zijn meerdere keuze mogelijkeheden voor de buitenkant, de indelingen en de kleuren aan de binnenklant. 

Bekijk snel onze modellen. Het is mogelijk om uw nieuw chalet te financieren.

Tevens is het mogelijk om vanuit de chalets op het showterrein uw eigen droomchalet naar wens laten samenstellen. 

Wilt u zelf uw chalet van binnen en van buiten helemaal indelen? Of bent u opzoek naar L-chalet? Dat kan, in de chaletfabriek van Allure Chalets & More laten wij mooie Nederlandse kwaliteit chalets volledig naar wens bouwen. We bespreken uw wensen, we tekenen dit uit, zodat u in 3d kan zien hoe u droomchalet er uit komt te zien en u kunt alles naar wens samenstellen. We gaan graag met u om tafel!

Opzoek naar chalets die geschikt zijn voor de verhuur? De Reina chalets zijn uitermate geschikt om het gehele jaar te verhuren! We kunnen ook voor u opzoek naar chalets die qua budget en wensen goed bij uw camping of vakantiepark passen? Er zijn veel leuke huurchalets verkrijgbaar.

Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn! 

Waarom Reina Chalets?

  • Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!
  • Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte!
  • Kleinschalig showterrein op afspraak te bezichtigen!
  • Uw wensen staan centraal!
  • Wij geven onze eerlijke mening!
  • Wij verkopen een (verhuur)chalet aan u, omdat wij u blij willen maken!

Neem contact op

Uw vraag binnen 24 uur beantwoord. Wilt u direct antwoord? Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp op de volgende nummers: 0620360542 / 0652825228