Til uw kampeerplek naar een hoger niveau!

Bouw uw kampeerplaats gemakkelijk en snel om naar een luxe/ comfortplus kampeerplaats met eigen sanitair. Met een sanitaire units behoudt u op uw camping of vakantiepark de sfeer van kamperen, maar biedt u voor uw gasten de luxe van thuis. Zeker in de nieuwe 1.5 meter samenleving kunt u op een betaalbare manier meer omzet genereren op uw kampeerplaatsen.

Sanitaire units kunnen ingezet worden op kampeerplaatsen, verhuuraccommodaties zonder sanitair, zoals bijvoorbeeld het, vakantievat, een tent of trekkershut. Maar zijn ook uitermate geschikt om de sanitaire voorzieningen op een eenvoudige wijze uit te breiden.

Reina Chalets heeft twee type privé sanitaire units beschikbaar.

De Reina XXL Unit en de privé sanitaire units van Campplus

Met de sanitaire units kunt u sanitair aanbieden op 1.5 meter afstand, waar alleen de gast privé gebruik van kan maken en u biedt luxere kampeerplekken aan met eigen sanitaire voorzieningen en een buitenwasplaats. Uw gast kan met deze unit geheel zorgeloos genieten zonder in direct contact te komen met andere medekampeerders.

De Reina XXL Unit is een unit waarbij u met één unit gelijk vier kampeerplaatsen voorziet van privé sanitair. In de XXL unit zijn 4 aparte ruimtes ingebouwd alle voorzien van eigen sanitair. De XXL unit is goed geisoleerd en ook goed te verhuren in de wintermaanden. Meer info bekijk snel de Reina XXL Unit .

De sanitaire units van Campplus is beschikbaar in de solo en de duo unit. De solo unit is goed in te zetten op één kampeerplek. De duo unit is voorzien van twee sanitaire units onder één dak. Meer ingo bekijk snel de sanitaire units van Campplus

 

 

Waarom Reina Chalets?

  • Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!
  • Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte!
  • Kleinschalig showterrein op afspraak te bezichtigen!
  • Uw wensen staan centraal!
  • Wij geven onze eerlijke mening!
  • Wij verkopen een (verhuur)chalet aan u, omdat wij u blij willen maken!

Neem contact op

Uw vraag binnen 24 uur beantwoord. Wilt u direct antwoord? Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp op de volgende nummers: 0620360542 / 0652825228