Til uw kampeerplek naar een hoger niveau!

Bouw uw kampeerplaats gemakkelijk en snel om naar een luxe/ comfortplus kampeerplaats met eigen sanitair. Met een sanitaire units behoudt u op uw camping of vakantiepark de sfeer van kamperen, maar biedt u voor uw gasten de luxe van thuis. Zeker in de nieuwe 1.5 meter samenleving kunt u op een betaalbare manier meer omzet genereren op uw kampeerplaatsen.

Sanitaire units kunnen ingezet worden op kampeerplaatsen, verhuuraccommodaties zonder sanitair, zoals bijvoorbeeld het, vakantievat, een tent of trekkershut. Maar zijn ook uitermate geschikt om de sanitaire voorzieningen op een eenvoudige wijze uit te breiden.

Met de sanitaire units kunt u sanitair aanbieden op 1.5 meter afstand, waar alleen de gast privé gebruik van kan maken en u biedt luxere kampeerplekken aan met eigen sanitaire voorzieningen en een buitenwasplaats. Uw gast kan met deze unit geheel zorgeloos genieten zonder in direct contact te komen met andere medekampeerders.

De Reina XXL Unit is een unit waarbij u met één unit gelijk vier kampeerplaatsen voorziet van privé sanitair. In de XXL unit zijn 4 aparte ruimtes ingebouwd alle voorzien van eigen sanitair. De XXL unit is goed geisoleerd en ook goed te verhuren in de wintermaanden. Meer info bekijk snel de Reina XXL Unit .

 

 

Waarom Reina Chalets?

  • Specialist in chalets & stacaravans!
  • Persoonlijk & betrokken advies is waar we goed in zijn!
  • Chalets direct uit voorraad leverbaar!
  • We nemen de tijd voor u!
  • Wij denken met u mee en geven onze eerlijke mening!
  • Wij verkopen chalets met plezier!

Stel uw vraag

Uw vraag binnen 24 uur beantwoord. Wilt u direct antwoord? U kunt altijd even bellen of whatsappen naar 0181-727030.