Zakelijk

Bent u voor uw onderneming of gemeente opzoek naar chalets die geschikt zijn voor de verhuur, opvang van statushouders, huisvesting of andere doeleinden. Reina Chalets biedt verschillende mogelijkheden om u op korte termijn te voorzien van een passende oplossing.

Bent u op korte termijn opzoek naar een chalet? Bekijk ons aanbod. De prijzen op onze website betreffen prijzen inclusief 21% BTW.

Wij staan voor u klaar voor kleinschalige en voor grote projecten.  Gaat u voor een bestaand model of ontwikkelt u liever een chalet naar wens? Bij Reina Chalets is alles mogelijk. Zoekt u voor uw camping of vakantiepark een chalet voor de verhuur. Ook voor één chalet kunt u al bij ons aankloppen! We bespreken graag de mogelijkeheden.

In augustus 2022 hebben we in de gemeente Maurik 37 chalets geleverd voor de opvang van Oekrainers. Via de volgende video krijgt u een goede indruk van dit project. We hebben hier 37 Reina Chalets geleverd voorzien van 2 & 3 slaapkamers. 

Daarnaast hebben we bij ieder chalet de onderzijde dicht gezet. Dit ziet er niet alleen netjes uit, maar zorgt ook voor een veilige situatie voor kinderen en extra comfort in de wintermaanden. Tevens hebben we alle chalets voorzien van een airco.

Vanaf 1 chalet kunt u bij ons al terecht voor de verhuur. Op Midi camping van der Burgh in Rockanje aan zee hebben we afgelopen winter 2 dezelfde Reina Chalets Wood geleverd voor de verhuur.  

Wij kunnen snel kwalitatieve, winterharde chalets naar wens leveren. 

 

Waarom Reina Chalets?

  • Specialist in chalets & stacaravans!
  • Persoonlijk & betrokken advies is waar we goed in zijn!
  • Chalets direct uit voorraad leverbaar!
  • We nemen de tijd voor u!
  • Wij denken met u mee en geven onze eerlijke mening!
  • Wij verkopen chalets met plezier!

Stel uw vraag

Uw vraag binnen 24 uur beantwoord. Wilt u direct antwoord? U kunt altijd even bellen of whatsappen naar 0181-727030.