Showterrein

Op ons kleinschalige showterrein nabij de N57 tussen Rockanje & Hellevoetsluis gelegen op de Zuid - Hollandse Eilanden op korte afstand van het strand hebben wij een aantal prachtige chalets staan. U bent van harte welkom om deze chalets te komen bekijken tijdens de reguliere openingstijden. De reguliere openingstijden zijn momenteel beperkt, echter het is 7 dagen per week mogelijk om de chalets op afspraak te komen bezichtigen. Door het aanbod klein te houden blijft de kwaliteit, het advies en de service gewaarborgd.

Bekijk snel het aanbod van Reina Chalets. Zoekt u een ander chalet? Maak uw wensen kenbaar, want ook al staat uw droomchalet misschien niet op onze site. We gaan graag met u opzoek naar het chalet dat aan uw wensen voldoet. Er is veel mogelijk! 

Vanuit de chalets op het showterrein kunt u indien gewenst uw eigen droomchalet naar wens laten samenstellen. Aan de hand van de showmodellen kunt u verschillende indelingen, kleuren en afmetingen combineren. Niks is te gek! Reina Chalets zijn prachtige chalets met dikke binnen en buiten wanden voor goede isolatie en beschikken standaard over dubbelglas, C.V., kunststofbuitenbekleding, 2 slaapkamers, moderne keuken en badkamer. De chalets zijn verrijgbaar in 10x4, 11x4 en 12.50x4. Er zijn meerdere keuze mogelijkeheden voor de buitenkant, de indelingen en de kleuren aan de binnenklant. 

Wilt u zelf uw chalet van binnen en van buiten helemaal indelen? Of bent u opzoek naar L-chalet? Dat kan, in de chaletfabriek van Allure Chalets & More laten wij mooie Nederlandse kwaliteit chalets volledig naar wens bouwen. We bespreken uw wensen, we tekenen dit uit, zodat u in 3d kan zien hoe u droomchalet er uit komt te zien en u kunt alles naar wens samenstellen. We gaan graag met u om tafel!

Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn! 

 

 

Waarom Reina Chalets?

  • Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!
  • Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte!
  • Kleinschalig showterrein op afspraak te bezichtigen!
  • Uw wensen staan centraal!
  • Wij geven onze eerlijke mening!
  • Wij verkopen een (verhuur)chalet aan u, omdat wij u blij willen maken!

Neem contact op

Uw vraag binnen 24 uur beantwoord. Wilt u direct antwoord? Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp op de volgende nummers: 0620360542 / 0652825228