Showterrein

Bekijk snel het aanbod van Reina Chalets! Prijzen zijn incl. BTW.

De chalets beleefd u bij optimaal op Reina Chalets Plaza! U krijgt op onze plaza een goed beeld van de mogelijkheden van de verschillende chalets, maar ook van de mogelijkheden om de chalets aan te kleden met bijvoorbeeld een veranda.

We hebben een ruim aanbod chalets die we direct uit voorraad kunnen leveren!

Naaste de chalets die we uit voorraad kunnen leveren kunnen we ook andere type chalets van onze verschillende leveranciers bestellen. U krijgt aan de hand van de showmodellen een goed beeld wat er allemaal mogeliijk is. 

U bent van harte welkom om onze chalets te komen beleven tijdens de reguliere openingstijden.  U kunt eenvoudig op onze website een afspraak maken! 

Door de chalets te komen bekijken ervaart u de kwaliteit en de service. We nemen graag de tijd voor u!

Bekijk snel het aanbod van Reina Chalets. Zoekt u een ander chalet? Maak uw wensen kenbaar, want ook al staat uw droomchalet misschien niet op onze site. We gaan graag met u opzoek naar het chalet dat aan uw wensen voldoet. Er is veel mogelijk! 

Vanuit de chalets op het showterrein kunt u indien gewenst uw eigen droomchalet naar wens laten samenstellen. Aan de hand van de showmodellen kunt u verschillende indelingen, kleuren en afmetingen combineren. Niks is te gek! 

Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn! 

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!