Chalet naar wens

Wilt u zich met uw chalet net wat meer onderscheiden ten opzichte van de buurman? Laat uw chalet dan naar eigen wens bouwen bij Reina Chalets. In onze eigen chaletfabriek bouwen wij uw droomchalet naar wens. Wij begrijpen dat u specifieke wensen heeft die u graag terug ziet in uw chalet. Wij bouwen geen standaard chalets maar leveren maatwerk aan de hand van onze basismodellen. De basis is al gelegd vanuit kennis en vakmanschap, maar u personaliseert uw chalet aan de hand van uw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan de kleur van het chalet, de materiaalkeuze, de indeling de vorm van het chalet, maar u kunt u wensen ook doorvoeren in de o.a. de keuken en de badkamer.

Het betreft moderne chalets die met kwalitatieve materialen geheel naar wens worden gebouwd. Wij bouwen met liefde en gevoel een recht chalet, een L–chalet of een dubbel chalet. Op zoek naar een vakantiehuisjes, een bijpassende blokhut, een schuur, een mantelzorgwoning, een (wo)mancave of een tijdelijk verblijf met uitstraling op uw bouwkavel ook dit behoort tot de mogelijkheden. Nieuwsgierig naar mogelijkheden?

Alvast wat inspiratie op doen? Bekijk de verschillende soorten chalet via ons aanbod. Echter we tekenen graag met u een chalet naar wens uit! 

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!