Tiny House

De sfeervolle, kwalitatieve, makkelijk verplaatsbare vakantiewoning

Opzoek naar een sfeervol, kwalitatief Tiny House? Wij zijn de trotse dealer van  Quadrapol Tiny Houses. De Tiny Houses van Quadrapol zijn sfeervolle, kwalitatieve, makkelijk verlaatsbare (vakantie)woningen. 

7 modellen

Het assortiment omvat 7 tiny house-modellen gemaakt van PEFC- of FSC-gecertificeerd hout . Dit hout uit ecologisch beheerde bossen helpt het evenwicht van de bossen te behouden en de biodiversiteit te beschermen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardige materialen uit Europese productie .

Houtwol, een natuurlijk materiaal dat zeer krachtig is, wordt gebruikt om een ‚Äč‚Äčtiny house te isoleren. In combinatie met de gevelbekleding, het regen- en dampscherm en de lambrisering krijg je een zeer goede warmte- en geluidsisolatie.

Off the grid pakket

Onze Tiny House kun ook worden uitgerust met oplossingen voor water- en energie-autonomie. Met deze oplossingen kunt u uw Tiny house bijvoorbeeld op een terrein plaatsen dat niet is aangesloten op netwerken. Het is ook een uitstekende manier om uw consumptiepatroon onder de loep te nemen en precies te consumeren wat u nodig heeft, in harmonie met wat de natuur ons biedt.

 

Colibri         2 mezzanine slaapkamers / Afmeting: 6.07 x 2.50

De Colibri is een prachtig Tinyhouse op een makkelijk verplaatsbare lange aanhanger van 6 meter lang. Het huisje heft een  oppervlakte van 23,84 m2 . De Colibir is voorzien van 2 mezzanines slaapruintes die verbonden zijn met een speelnet voor de kinderen. Ook te leveren zonder speelnet. Een ruime hoekkeuken, een mooie badkamer, en een knusse wookamer. 

Tiny House
Tiny House

Kangourou          2 slaapkamers / Afmeting: 8.40 x 2.50

Bent u op zoek naar een Tiny House voor 4 tot 6 personen met twee slaapkamers op de begane grond? Type Kangourou heeft een oppervlakte van 18,88m² en is gelijkvloers.Geschikt voor dagelijkse bewoning. Door de vele ramen is het binnen licht en ruim. Laat u verleiden door de hoofdslaapkamer, met een adembenemend uitzicht op de omgeving.

Gebouwd op een 8,40 meter lange gegalvaniseerde stalen aanhanger, is Kangourou een echte stacaravan.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!