Over ons

Over ons 1

Het gezicht achter Reina Chalets

Wij Bernard en Willemijn Boeve zijn het gezicht achter Reina Chalets. Reina Chalets is een klein familiebedrijf waarin de lijntjes kort zijn en de passie groot is. We zijn gelukkig getrouwd, ouders van twee lieve dochters en baasje van onze labrador Max. Max gaat bijna iedere dag mee naar werk en helpt graag een handje mee met het adviseren en informeren. 

Samen een gezin en een bedrijf runnen is het mooiste wat er is. De passie om mensen blij te maken zit er bij ons beiden in.

Reina Chalets sinds 2020

Samenwerken was niet nieuw voor ons. Voordat we dit avontuur aangingen hebben we al 13 jaar succesvol samengewerkt. Samen runden we meerdere campings en vakantieparken in Rockanje aan zee.

Op 6 januari 2020 hebben we Reina Chalets opgericht! Een grote stap waar we tot de dag van vandaag trots op zijn. Vanaf maart 2020 stonden we geheel op eigen benen. Tijd om te gaan vlammen. Helaas ging een week later het land opslot en leek corona roet in het eten te gaan gooien. Dit was het enige moment van twijfel.

We hadden heel veel scenario's bedacht en wisten dat het in het begin lastig zou zijn om bekendheid te generenen, vertrouwen op te bouwen bij leveranciers en klanten en om zichtbaar te worden. Een dicht land zonder vooruitzicht was lastig, maar we kregen hierdoor de tijd om los te komen van ons oude werk en extra veel tijd door te brengen samen met onze twee lieve dochters. 

Gelukkig gingen de campings snel weer open en bleek vakantie in eigen land het enige mogelijke en kwam er een run op chalets! Achteraf was het de beste tijd om ons bedrijf op te richten. In de corona jaren hebben we een aantal risico's genomen , waaronder het inkopen van een grote hoeveelheid chalets! De gedurfde keuze zorgde voor een enorme groei van Reina Chalets. Van een kleine speler zijn we in een zeer korte tijd een belangrijke speler in de chaletmarkt geworden. Trots zijn we op ons bedrijf, op de groei die we in korte tijd hebben bereikt, op de hulp en het vertrouwen van leveranciers, en op de klanten die succesvol een chalet bij ons hebben gekocht.

De bevestiging van blije klanten zorgt iedere keer weer voor een glimlach op ons gezicht.

Over ons 2
Over ons 2

Beleef & bewonder de chalets op Reina Chalets Plaza

Stapt u bij ons Reina Chalets Plaza op dan wordt u begroet door Max en voelt u direct de huiselijke sfeer. Geregeld treft u ons beiden aan. Doordat we dit mooie bedrijf met zijn tweeën runnen zijn de lijntjes kort.

Het kopen van een chalet is een groot avontuur. Het is spannend, leuk en u komt in een wereld waar zoveel mogelijk is. We nemen u graag mee op avontuur. We informeren u zorgvuldig over alle mogelijkheden. Op het gemak bekijken we alle chalets die aanwezig zijn op Reina Chalets Plaza. U geeft aan wat u mooi vindt en geeft vooral aan wat u niet mooi vindt. Door goed naar uw wensen te luisteren komen we steeds dicter bij het einddoel: De vormgeving van uw droomchalet.

Dit kost tijd! We nemen graag de tijd voor u en willen dat u de tijd neemt om een weloverwogen beslissing te nemen. Een chalet koopt u namelijk niet dagelijks. Ons doel is bereikt als u iedere keer als u uw chalet binnen stapt het gevoel van thuis komen heeft. In uw chalet voelt u zich blij, komt u graag en geniet u van het leven.

We helpen u graag bij de aanschaf van uw droomchalet. Op ons showterrein 'Reina Chalets Plaza' hebben we chalets van verschillende merken staan. De chalets zijn voorzien van verschillende indelingen. 

Wij leveren chalets uit voorraad, zodat u snel kunt genieten! Uiteraard bouwen we ook chalets naar wens. Aan de hand van de showmodellen projecteren we uw wensen naar een chalet op maat. De mogelijkheden zijn enorm! 

Ontwerp uw eigen chalet! U komt met het idee, wij voeren het uit. Van simpele tekening op een kladje naar uitbebreide 3d tekeningen. Breng uw eigen tekening en idee tot leven.

Wij verkopen chalets aan particulieren. Denk hierbij aan een chalet voor op een camping, een (pre)mantelzorgwoning of een tijdelijke woning. 

Naast de particuliere markt helpen we ook campings met de zoektocht naar geschikte verhuurchalets. Ook voor grotere projecten, denk hierbij aan o.a. huisvesting voor arbeidsmigranten of opvang voor vluchtelingen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Wij staan open voor uw eerlijke mening alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat u jaren lang plezier heeft van uw chalet.

  Beleef & bewonder de chalets op Reina Chalets Plaza

 

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!