Kunert Mobilehomes

Trotse importeur Kunert Mobilhomes

Samen met de Kuntert Mobilhomes maken we onder het label 'Reina Chalets' uw droom chalet geheel naar wens. De chalets vallen op door de zichtbare kwaliteit en de degelijkheid. Ze kenmerken zich door de goede winterharde isolatie (TÜV gecertificeerd), de vakkundige afwerking en de goed prijs-kwaliteitverhouding. 

Jarenlange ervaring

De chalets worden gebouwd met hoogwaardige materialen. We houden hoge productienormen in acht. KunertKwaliteit en veiligheid staan voorop. De veiligheid van de chalets is onze prioriteit. Daarom vallen alle chalets die door de Kunert Mobilhomes gebouwd worden onder het TUV Rheinland certificaat. 

Deze Reina Chalets zijn uitermate geschikt om het hele jaar in te recreëren, maar ook om comfortabel in te wonen. Wist u dat de Reina Chalets ook ingezet worden als mantelzorgwoning en door gemeentes ingezet wordt als tijdelijke huisvesting. 

In een Reina Chalets zit u er het hele jaar door weer en wind comfortabel bij!

Reina Chalets naar wens

Op Reina Chalets Plaza hebben we het hele jaar door Reina Chalets op voorraad staan. U kunt uw Reina Chalets geheel naar wens bouwen. Kies het type dak, de afmeting, de indeling en de binnen en buitenkleuren. 

Wij werken met verschillende types. De onderstaande types typeren zich door het type dak. De rest kiest u. Uiteraard is het mogelijk om een volledig elektrische chalet te laten bouwen. Kiest u voor de woonkamer aan de voorzijde van het chalet of wilt u de woonkamer in het midden van het chalet. Graag leggen we u kort de mogelijkheden uit. Kom bij ons langs om de Reina Chalets te beleven!

Reina Chalets Lazy

De Reina Chalets Lazy is het chalet waar we vanuit de basis mee starten. Het chalet kenmerkt zich door het punt dak en de houtenbalk aan het plafond in het chalet. Het puntdak is standaard bij een Reina Chalet en zorgt voor een huiselijke uitstraling.

De Lazy kan geheel naar wens gebouwd worden. Leverbaar in verschillende afmetingen en uitstralingen van binnen en van buiten. Het puntdak is standaard bij een Reina Chalets.

De keuken in een Reina Chalet is standaard een rechte keuken. L- keukens, U-keukens of keukens met een kookeiland zijn ook mogelijkheden die we al met succes geplaatst hebben. Heeft u liever een plat dak of een lessenaar dak? Kijk dan snel verder naar de andere type Reina Chalets.

Reina Chalets / Kunert Mobilhomes
Reina Chalets / Kunert Mobilhomes

Reina Chalets View

De Reina Chalets View is uitgerust met een lessenaars dak. Het lessenaars dak geeft de View een stoere uitstraling. Uiteraard is de View verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Stel de View geheel naar wens samen. Bepaal de indeling en de kleuren van binnen en van buiten! Bij alle Reina Chalets zijn er verschillende mogelijkheden betreffende de buitenbekleding. Standaard wordt het chalet geleerd met dubbelrabat. Dubbel rabat is in verschillende kleuren leverbaar. U kunt het chalet upgraden door te kiezen voor Vinyplus Open Shadow buitenbekleding. 

Reina Chalets Sky

De Sky is the Limit! De Reina Chalets Sky is voorzien van een plat dak. Door het platte dak heeft het chalet van binnen een extra hoog plafond. Ervaar direct de ruimte als u binnen stapt. Leverbaar in verschillende afmetingen en verschillende uitstralingen van binnen en van buiten. Standaard worden de Reina Chalets geleverd met witte kunststof kozijnen. Zwarte en antraciet kozijnen behoren ook tot te mogelijkheid. Bepaal zelf wat voor type ramen u wilt. Wilt u lange ramen aan de voorzijde of kiest u toch liever voor kortere ramen?

Reina Chalets / Kunert Mobilhomes
Reina Chalets / Kunert Mobilhomes

Reina Chalets Arcan

De Reina Chalets Arcan valt op door zijn stoere uitstraling. Net als de Reina Chalets Sky is de Arcan voorzien van een plat dak. Extra is de uitbouw in de keuken. Doordat we het chalet in de keuken 30 cm breder maken creëren we een zee van ruimte.

In de Arcan zijn alle kasten in de keuken, slaapkamers en baskamer verhoogd tot aan het plafond. Kenmerkt is de grote hoeveelheid kastruimte! De Arcan is ook verkrijgbaar met een vlonder/ terras.

In alle Reina Chalets zit standaard een vinyl vloer. We hebben verschillende kleuren en designs in het assortiment. U kunt ook voor een luxere vloer kiezen. Deze is ook uitermate geschikt voor het gebruik van vloerverwarming.

Reina Chalets Haven

De Reina Chalets Haven is het nieuwe paradepaardje in de Reina Chalets lijn. Afgelopen november heeft het zakelijke publiek kennis gemaakt met de Haven. De reacties waren lovend! 

Begin 2024 verwachten we de Haven op het Reina Chalets Plaza. De Haven is net even anders ingedeeld. De keuken heeft een nieuwe lek gekregen en loopt over in het TV meubel. De slaapkamers zijn extra breed en ruim. In de tweede slaapkamers is er naast 2 bedden ruimte voor een bureau. 

Wij kijken uit naar de Haven!

Reina Chalets / Kunert Mobilhomes
Reina Chalets / Kunert Mobilhomes

Kleurstalen

Welk model Reina Chalet u ook kiest, vanuit de basis zijn alle chalets kwalitaitef hoogwaardig gebouwd. U bepaalt de uitstraling van het chalet! Laat u alvast inspireren door kleurstalen!

 

Reina Chalets standaard veelzijdig uitgerust

Reina Chalets kenmerken zich door de zichtbare kwaliteit. De standaard van de  onze maatwerk chalet ligt hoog. Wij kiezen standaard voor goede isolatie!

Een Reina Chalet is standaard voorzien van:

  • Een CV ketel (Vaillant of Intergaz of boiler (volledig elektrisch)
  • Kunststof witte kozijnen
  • Kunststof buitenbekleding dubbelrabat
  • dubbelglas HR+
  • stevig gegalvaniseerd chassis
  • radiatoren in alle vertrekken,
  • luxe keuken
  • badkamer met ruime inloopdouche,
  • 2 slaapkamers met kastruimte
  • Goed geisoleerde binnen en buitenwanden. De wanden zijn geisoleerd met Isover duurzame isolatie. De totale wanddikte bedraagt 13 cm waarvan 7.5 cm glaswol. De binnenwanden zijn voorzien van 5cm glaswol. De vloer (8 cm) en het dak (10 cm) zijn ook goed geisoleerd.

Op het Reina Chalets Plaza staan een aantal chalets die direct uit voorraad leverbaar zijn, zodat u snel kunt genieten van uw droomchalet. Daarnaast kunt u op Reina Chalets Plaza inspiratie opdoen. Vanuit de showmodellen kunt u uw eigen Reina Chalet naar wens samen stellen. Aan de hand van de showmodellen kunt u verschillende indelingen, kleuren en afmetingen combineren. Niks is te gek! 

Bekijk ons gehele aanbod van de verschillende chalets online!

Aanbod

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!