Modellen

Ontdek de verschillende modellen & merken van Reina Chalets

Ons doel is om een glimlach op uw gezicht te toveren op het moment dat u van uw vrije tijd geniet in een chalet van Reina Chalets. 

Het aanbod van Reina Chalets is divers. Door de verschillende merken en modellen kunnen wij in een breed budget een stacaravan of chalet aanbieden.

Ruim 20 chalets op voorraad

Beleef & bewonder ruim 20 chalets, stacaravans, matelzorgwoningen en Tinyhouses op ons showterrein Reina Chalets Plaza. U bent van harte welkom in Tinte (nabij Brielle). Hier kunt u zich op uw gemak laten informeren & inspireren! 

Wij zijn trotse importeur van Kunert Mobilhomes en dealer van o.a. O'Hara, IRM, IRM Habitat, Delta en IDN stacaravans. Ook voor een stacaravan bent u bij ons aan het juiste adres. Kiest u voor de Nordwind, de Boston of de Nordstar?

We vertellen u graag per merk meer de verschillende modellen en de mogelijkheden.

Bestel uw chalet naar wens

We kunnen niet alle verschillende modellen chalets op ons showterrein neerzetten. Gelukkig kunnen we snel alle type modellen bestellen. Aan de hand van de showmodellen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. U kunt uw chalet volledig naar wens bestellen.

Tevens hebben we chalets in ons assortiment die zijn zoals ze zijn, maar dan kunt u bijvoorbeeld net kiezen voor een korter of langer model. Wel of geen vaatwassser, witte of antraciet kozijnen. ook voor een gespiegeld chalet bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk snel onze verschillende merken en modellen!

Kunert Mobilhomes

Samen met Kunert Mobilhomes maken we onder het label 'Reina Chalets' uw droom chalet geheel naar wens. Deze chalets vallen op door de zichtbare kwaliteit en de degelijkheid. Ze kenmerken zich door de extra hoge winterharde isolatie , de vakkundige afwerking en de goed prijs-kwaliteitverhouding. 

Van uit de standaard bouwen we hoogwaardige chalets! Samen met u gaan we van schets naar droomchalet! 

Modellen
Modellen

IRM Habitat Mobilhomes

De mobilhomes van IRM Habitat kenmerken zich door de sfeer! De geheel nieuwe collectie van IRM Habitat bestaat uit 9 modellen.
7 modellen in de collectie 'bloemen' met een gezellige, natuurlijke uitstraling: Azalee, Magnolia, Violette, Jasmin, Pivoine. De modellen kenmeren zich door de woonkamer in het midden van het chalet!

De premiummodellen Rêve d'été & Soleil Levant hebben de woonkamer aan de voorzijde van het chalet! Alle IRM Habitat modellen zijn voorzien van winterisolatie en elektrische verwarming. Opvallend alle modellen hebben een apart toilet.

IRM Mobilhomes

De IRM mobilhomes is familie van IRM Habitat Mobihomes richten zich op de zakelijke verhuurmarkt. Echter in 2024 krijgen deze modellen van binnen en van buiten een hele nieuwe sfeer! Perfect om ook als particulier heerlijke vakantie te vieren in een mobilhome met de uistraling van nu!

Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen voorzien van 1,2, 3 of 4 slaapkamers! De modellen zijn verkrijgbaar met goede winterisolatie, apart toilet en voorzien van elektriche verwarming.

Modellen
Modellen

O'Hara Chalets

In een O'Hara chalet voelt u zich direct thuis. O'Hara bouwt sfeervolle chalets! De chalets zijn voorzien van moderne, natuurlijke kleuren en kenmerken zich door de goede winterisolatie en de elektrische verwarming. In alle chalets zit een apart toilet.

In 2024 krijgen de O'Hara Key West modellen een nieuwe uistraling van binnen en van buiten! 

Stacaravans

Bij Reina Chalets bent u ook aan het juiste adres voor stacaravans. In ons assortiment hebben we meerdere modellen beschikbaar. Deze modellen zijn direct uit voorraad leverbaar of te bestellen. Bestsellers zijn de Delta Sky, Delta Boston, Delta Carpe Diem, Nordstar, Nordwind, Nordik en Nordik Jubilee.

Stuk voor stuk gezellig stacaravans. Van budget tot luxe. 

Modellen
Modellen

Mantelzorg

We kunnen en willen steeds langer op ons zelf blijven wonen! Het fijnste is het om te kunnen blijven wonen op de plek waar u al uw herinnneringen liggen. Een (pre)mantelzorgwoning is een ideale oplossing om gelijkvloers te blijven wonen in de omgeving waar u nu woont. 

We hebben mantelzorgchalets direct uit voorraad leverbaar. Uiteraard kunt u uw mantelzorgwoning ook geheel naar wens laten bouwen!

Tinyhouse

Opzoek naar een sfeervol, kwalitatief Tiny House? Wij zijn de trotse dealer van  Quadrapol Tiny Houses. De Tiny Houses van Quadrapol zijn sfeervolle, kwalitatieve, makkelijk verlaatsbare (vakantie)woningen. 

Een Tinyhouse is een ware beleving. Het zijn kleine huisjes op wielen, maar van alle gemakken voorzien! We hebben verschilen. Het assortiment omvat 7 tiny house-modellen.

 

Modellen

U bent van harte welkom op Reina Chalets Plaza om de verschillende merken en modellen te komen bekijken! 

Neem rustig de tijd om alle chalets op het gemaak te beleven. Kom spontaan langs of plan eenvoudig en snel een kijkafspraak in.

Bekijk ons gehele aanbod van de verschillende chalets online!

Aanbod

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!