Vrije staanplaatsen & kavels

Reina Chalets heeft veel contact met campings en vakantieparken! Hierdoor zijn we van veel parken op de hoogte van de beschikbare kavels. 

De vaste staanplaatsen aan de kust zijn geliefd. Direct aan de kust is het vaak lastig om een vrije staanplaats of kavel te bemachtigen. Wist u dat er op de Zuid-Hollandse Eilanden, bij het Brielse Meer en bij de Grevelingen een hoop mooie campings zijn waar in u in alle rust kunt genieten van uw vrije tijd? De perfecte uitvalsbasis voor een mooie fiets- of wandeltocht. Het strand en de toeristische plaatsjes liggen op 5 a 15 minuten rijden! Met de (elektrische) fiets is het tevens goed aan te fietsen! 

2 kavels met nieuw chalet op camping Gorshoeve in Oostvoorne

Op camping de Gorshoeve nabij het Brielse Meer, het Oostvoornse Meer en de stranden aan de Maasvlakte hebben we op kavel 17 de IRM Loggia 2 te koop staan. En op kavel nr. 26 staat de IRM Riviera Suite te koop.

Camping Gorshoeve betreft een kleinschalige en rustige camping waar u van 1 april tot 1 oktober van de geur van de zee, de rust van prachtige natuurgebieden, de sfeer van rijke historie en de gezelligheid vsan de vele leuke dorpjes en stadjes kunt genieten. Honden zijn niet toegestaan. 

Kavel 150 m2 camping Ketjil in Oostvoorne

Tussen de kustdorpen Oostvoorne en Rockanje, midden in de duinen van Voorne ligt Camping Ketjil. Omringd door natuur bent u weg uit de drukte van alledag. Geniet van de gastvrijheid, van de rust of van de vele outdoor mogelijkheden zoals mountainbiken, wind- & kitesurfen en catamaranzeilen. Camping Ketjil ligt nabij de stranden, het Oostvoornse Meer en het Brielse Meer. 

Kavels  van 340m2 op camping de Lage Werf in Den Bommel

Camping de Lage Werf is een rustige kleinschalige en gezellige middelgrote camping.  De camping is gelegen net buiten Den Bommel. Op het mooie Zuid-Hollandse eiland Goeree Overflakkee, net boven de grens met Zeeland. De Lage Werf biedt u de dorpse gastvrijheid, met de gemoedelijjke sfeer en het gevoel van thuiskomen. Momenteel wordt er een nieuw chaletveld aangelegde met plaatsen van maar liefst 340m2. Ruim opgezet en rustig gelegen. Voorzien van eigen parkeerplaats. Het park is geopend van 15 maart t/m 31 oktober. Huisdieren zijn toegestaan.

We hebben momenteel op een hoekkavel 93 op het nieuwe veld de Reina Chalets Evia te koop staan. Het betreft een instap klaar nieuw chalet! Bekijk snel de advertentie van de Reina Chalets Evia!

2 kavels op camping Oranjehof in Dirksland

Vakantie vieren tussen de appels en peren. Fruitkwekerij en camping Oranjehof ligt in de polder van Dirksland, midden op het 'eiland' Goeree-Overflakkee. De camping is omringd door de natuurgeboden van de Grevelingen en het Haringvliet. Het betreft een gezellige, ruime opgezette en groene familiecamping, waar u kunt genieten van de verschillende seizoenen.  Beleef de voorjaarsbloesem, het midzomerfruit en grote nazomeroogst in een beschut boomgaardklimaat. De camping is het gehele jaar geopend. 

6 kavels op het nieuw chaletveld op camping Modjo Kerto in Oostvoorne

Alle kavels vergeven! In de toekomst komen hier nog nieuwe kavels beschikbaar.