Vrije staanplaatsen & kavels

Reina Chalets heeft veel contact met campings en vakantieparken! Hierdoor zijn we van veel parken op de hoogte van de beschikbare kavels. 

De vaste staanplaatsen aan de kust zijn geliefd. Direct aan de kust is het vaak lastig om een vrije staanplaats of kavel te bemachtigen. Wist u dat er op de Zuid-Hollandse Eilanden en bij de Grevelingen een hoop mooie campings zijn waar in u in alle rust kunt genieten van uw vrije tijd? De perfecte uitvalsbasis voor een mooie fiets- of wandeltocht. Het strand en de toeristische plaatsjes liggen op 20 minuten rijden! Met de elektrische fiets is het tevens goed aan te fietsen!

Voor 2021 hebben we een aantal vrije kavels beschikbaar. Op deze kavels plaatsen wij een nieuwe stacaravan, chalet of mobilhome. Zodra de kavels opgeleverd zijn zullen we chalets gaan plaatsen en de tuin aan gaan leggen.

2 kavels op fruitkwekerij & camping de Oranjehof in Dirksland

Twee ruime kavels van 15 x 15m (225m2) met een vaste gasaansluiting. De kavels liggen op een nieuw nog aan te leggen stuk op rustige camping. De camping ligt middenin de grote boomgaard van appels en peren. Het betreft een gezellige, ruime opgezette en groene familiecamping waar u het gehele jaar kunt genieten van de verschillende seizoenen in een beschut boomgaard klimaat. De camping ligt in de polder van Dirksland, midden op het 'eiland' Goeree-Overflakkee. Goeree-Overflakkee ligt op de grens van de Zuid-Hollandse eilanden en Zeeland. Het wordt omringd door water (Haringvliet, Krammer-Volkerak, de Grevelingen en de Noordzee). De watersportmogelijkheden en het strand liggen op korte afstand. De kop van het eiland (kop van Goeree) staat bekend om haar schone, kilometerslange brede zandstranden. De kustplaats Ouddorp en de Brouwersdam, zijn vanaf de camping per auto al in 20 minuten bereikbaar. Huisdieren toegestaan.

1 kavel op camping 't Hoge Zand in Sirjansland

Eén kavel van circa 170m2 op een gezellige familiecamping op Schouwen-Duiveland aan het Grevelingenmeer. Schouwen-Duiveland is een van de zonnigste plekken in Nederland. Een ideale uitvalsbasis voor watersportactiviteiten. De camping is geopend van 1 april tot 1 november. De jaarplaatsen zijn wel het gehele jaar toegankelijk. 

Uiteraard is het mogelijk om de kavels op de parken, het park en de omgeving te bekijken. Heeft u interesse in één van bovenstaande kavels laat het ons weten. Uiteraard is het mogelijk om zelf een chalet van Reina Chalets uit te kiezen en te plaatsen. 

Kavels  van 340m2 op camping de Lage Werf in Den Bommel

Camping de Lage Werf is een rustige kleinschalige en gezellige middelgrote camping.  De camping is gelegen net buiten Den Bommel in het kleine gehuchtje Zuidzijde. Op het mooie Zuid-Hollandse eiland Goeree Overflakkee, net boven de grens met Zeeland. De Lage Werf biedt u de dorpse gastvrijheid, met de gemoedelijjke sfeer en het gevoel van thuiskomen. Momenteel wordt er een nieuw chaletveld aangelegde met plaatsen van maar liefst 340m2. Ruim opgezet en rustig gelegen. Voorzien van eigen parkeerplaats en een vaste gastaansluiting. Het park is geopend van 15 maart t/m 31 oktober. Huisdieren zijn toegestaan. 

Wilt u de kavels en de parken bekijken? Laat het ons weten! Naast bovenstaande kavels hebben wij een aantal adressen in de regio Zeeland en de Zuid- Hollandse eilanden waar kavels vrij zijn of kavels vrij komen.