Vrije staanplaatsen & kavels

Reina Chalets heeft veel contact met campings en vakantieparken! Hierdoor zijn we van veel parken op de hoogte van de beschikbare kavels. 

De vaste staanplaatsen aan de kust zijn geliefd. Direct aan de kust is het vaak lastig om een vrije staanplaats of kavel te bemachtigen. Wist u dat er op de Zuid-Hollandse Eilanden, bij het Brielse Meer en bij de Grevelingen een hoop mooie campings zijn waar in u in alle rust kunt genieten van uw vrije tijd? De perfecte uitvalsbasis voor een mooie fiets- of wandeltocht. Het strand en de toeristische plaatsjes liggen op 5 a 15 minuten rijden! Met de (elektrische) fiets is het tevens goed aan te fietsen! 

Nog maar 1 kavel beschikbaar op Chaletpark de Oude Beuk in Oostvoorne

op Chaletpark de Oude Beuk hebben we 1 kavel beschikbaar. 365 dagen per jaar geopend. De Oude Beuk betreft een kleinschalig chaletpark op een halfuurtje rijden van Rotterdam. Nabij Oostvoorne, de Maasvlakte, het Brielse en Oostvoornse meer. 

Op 1 kavels hebben we een nieuw Reina Chalets geplaatst. De Reina Chalets View. 1 kavel is nog beschikbaar voor een Reina Chalets naar wens.

1 kavels beschikbaar camping 't Hoge Zand in Sirjandsland

Eind 2023/ begin 2024 komt er een kavel beschikbaar op camping 't Hoge Zand. Deze camping ligt direct aan het Grevelingen meer!

Op deze kavel kan een chalet geplaatst worden van maximaal 12.50 x 4 of 12 x 4.20 groot. Kortere chalets zijn ook mogelijk.

2 kavels met nieuw chalet op camping Gorshoeve in Oostvoorne

Op camping de Gorshoeve nabij het Brielse Meer, het Oostvoornse Meer en de stranden aan de Maasvlakte hebben we op kavel 17 de IRM Loggia 2 te koop staan. En op kavel nr. 26 staat de IRM Riviera Suite te koop.

Camping Gorshoeve betreft een kleinschalige en rustige camping waar u van 1 april tot 1 oktober van de geur van de zee, de rust van prachtige natuurgebieden, de sfeer van rijke historie en de gezelligheid vsan de vele leuke dorpjes en stadjes kunt genieten. Honden zijn niet toegestaan. 

Kavels  van 340m2 op camping de Lage Werf in Den Bommel

Camping de Lage Werf is een rustige kleinschalige en gezellige middelgrote camping.  De camping is gelegen net buiten Den Bommel. Op het mooie Zuid-Hollandse eiland Goeree Overflakkee, net boven de grens met Zeeland. De Lage Werf biedt u de dorpse gastvrijheid, met de gemoedelijjke sfeer en het gevoel van thuiskomen. Momenteel wordt er een nieuw chaletveld aangelegde met plaatsen van maar liefst 340m2. Ruim opgezet en rustig gelegen. Voorzien van eigen parkeerplaats. Het park is geopend van 15 maart t/m 31 oktober. Huisdieren zijn toegestaan.

We hebben momenteel op een hoekkavel 93 op het nieuwe veld de Reina Chalets Evia te koop staan. Het betreft een instap klaar nieuw chalet! Bekijk snel de advertentie van de Reina Chalets Evia!

2 kavels op camping Oranjehof in Dirksland

Vakantie vieren tussen de appels en peren. Fruitkwekerij en camping Oranjehof ligt in de polder van Dirksland, midden op het 'eiland' Goeree-Overflakkee. De camping is omringd door de natuurgeboden van de Grevelingen en het Haringvliet. Het betreft een gezellige, ruime opgezette en groene familiecamping, waar u kunt genieten van de verschillende seizoenen.  Beleef de voorjaarsbloesem, het midzomerfruit en grote nazomeroogst in een beschut boomgaardklimaat. De camping is het gehele jaar geopend.