Vrije staanplaatsen & kavels

Reina Chalets heeft veel contact met campings en vakantieparken! Hierdoor zijn we van veel parken op de hoogte van de beschikbare kavels. 

De vaste staanplaatsen aan de kust zijn geliefd. Direct aan de kust is het vaak lastig om een vrije staanplaats of kavel te bemachtigen. Wist u dat er op de Zuid-Hollandse Eilanden, bij het Brielse Meer en bij de Grevelingen een hoop mooie campings zijn waar in u in alle rust kunt genieten van uw vrije tijd? De perfecte uitvalsbasis voor een mooie fiets- of wandeltocht. Het strand en de toeristische plaatsjes liggen op 5 a 15 minuten rijden! Met de (elektrische) fiets is het tevens goed aan te fietsen!

6 kavels op het nieuw chaletveld op camping Modjo Kerto in Oostvoorne

Op de kavels mogen nieuwe chalets van Reina Chalets geplaatst worden. Het betreffen ruime kavels van 180m2 en 209m2 Fase 1 voltooid alle kavels vergeven. Fase 2 nog plekken beschikbaar!

Camping Modjo Kerto is het gehele jaar geopend! De camping ligt nabij het Brielse meer. Het Oostvoornse meer, de stranden op de Maasvlakte en de badstranden in Rockanje zijn dichtbij. Ideale uitgangsplek voor strandliefhebbers & watersporliefhebbers. De camping ligt tussen de gezellige plaatsen Oostvoorne en Brielle en op 5 minuten afstand van het showterrein van Reina Chalets. Huisdieren zijn toegestaan. De caming heeft een buitenzwembad.

Kavels  van 340m2 op camping de Lage Werf in Den Bommel

Camping de Lage Werf is een rustige kleinschalige en gezellige middelgrote camping.  De camping is gelegen net buiten Den Bommel in het kleine gehuchtje Zuidzijde. Op het mooie Zuid-Hollandse eiland Goeree Overflakkee, net boven de grens met Zeeland. De Lage Werf biedt u de dorpse gastvrijheid, met de gemoedelijjke sfeer en het gevoel van thuiskomen. Momenteel wordt er een nieuw chaletveld aangelegde met plaatsen van maar liefst 340m2. Ruim opgezet en rustig gelegen. Voorzien van eigen parkeerplaats. Het park is geopend van 15 maart t/m 31 oktober. Huisdieren zijn toegestaan.

Meerdere kavels op camping 't Volgerland in Numansdorp

Wil je ontspannen aan de drukte van alle dag? Lekker genieten van rust en ruimte terwijl de kinderne in alle vrijheid aan het spelen zijn? Dat kan op camping 't Volgerland in Numansdorp (Hoeksche Waard) onder de rook van Rotterdam. De vaste plaatsen  zijn tussen de 150m2 en 270m2 voorzien van 16 amp stroom. Enkele plaatsen zijn ook voorzien van het gasnet en CAI. De camping is 6 maanden geopend van april tot oktober. 

Wilt u de kavels en de parken bekijken? Laat het ons weten!