Stacaravans

Complete stacaravans voorzien van luxe uitstraling

In het aanbod van Reina Chalets hebben we naast chalets ook complete stacaravans. 

Sfeervolle stacaravans

De stacaravans zijn sfeervolle stacaravans die voorzien zijn van een hoop luxe. Stacaravans zijn compleet ingericht. 

De stacaravans zijn voorzien van dubbelglas en isolatie. Ze zijn uitgerust met een CV of een Truma kachel. 

De chalets zijn qua indeling zoals ze zijn. Hier kunnen geen aanpassingen aan worden aangebracht. Wel zijn veel modellen ook in spiegelbeeld te leveren.

Nordstar              2 slaapkamers / Afmeting: 9.50 x 3.70

De Nordstar is één van onze instapmodellen stacaravans. Deze stacaravans is van alle gemakken voorzien. Dubbelglas, Trumatic verwaming, stijlvolle zit en eethoek. Inclusief meubels, bedden en gordijen.

De Nordstar is voorzien van een gezellige erker, perfect om te genieten van het prachtige uitzicht en om momenten van pure ontspanning te koesteren.

Stacaravans
Stacaravans

Nordik                              2 & 3 slaapkamers / Afmeting: diverse

De Nordik is een veelzijdig complete stacaravan. De Nordik wordt standaard geleverd met centrale verwarming (morco), dubbel glas, witte kunststof kozijnen, openslaande deuren, keuken met inbouwkoel-vriescombinatie, bedden en gordijnen.

Tegen meerprijs uit te rusten met een hout- of betonlook gevelbekleding, antraciet kozijnen, Intergas ketel, magnetron, vaatwasser en dubbele isolatie. Te bestellen in verschillende afmetingen en voorzien van 2 of 3 slaapkamers.

  • Nordik 1000/2 afmeting 10 x 3.70
  • Nordik 1100/2 afmeting 11 x 3.70
  • Nordik 1100/3 afmeting 11 x 3.70

Nordik Jubilee           2 slaapkamers / Afmeting: 11 x 4

De Nordik Jubilee is een geweldige stacaravan voorzien van een bar in de keuken. De Nordik Jubilee is standaard o.a. voorzien van C.V. (Morco), kunststof kozijnen, dubbelglas, keuken met bar en een inloopkast.  

Tegen meerprijs uit te rusten met antraciet kozijnen, dubbele isolatie, Intergas CV ketel, vaatwasser.

Stacaravans
Stacaravans

Nordwind                     2 slaapkamers / Afmeting: diverse

De Nordwind is een compleet uitgeruste stacaravan. De grote u-bank zorgt voor veel zitruimte. Het TV meubel is een echte eyecatcher. De Nordwind wordt standaard o.a. geleverd met dubbelglas, CV (Morco), witte kozijnen,  meubels, gordijnen, bedden.

Tegen meerprijs uit te rusten met antraciet kozijnen, dubbele isolatie, Intergas CV ketel, vaatwasser en magnetron. Te bestellen in verschillende afmetingen:

  • Nordwind 980 afmeting 9.25 x 3.70
  • Nordwind 1010 afmeting 9.84 x 4 (luxere versie)

Delta Boston           2 slaapkamers / Afmeting: diverse

De Delta Boston is een heerlijk compleet uitgerust chalet. Voorzien van 2 slaapkamers, inbouwmeubilair en een badkamer met douche, toilet en wastafel, dubbelglas en CV (Morco).

Tegen meerprijs uit te rusten met antraciet kozijnen, Intergas CV ketel, dubbele isolatie en vaatwasser. Te bestellen in verschillende afmetingen:

  • Boston 980 (30/13 ft) afmeting 9.40 x 4.00
  • Boston 1010 (32/30 ft) afmeting 10 x 4.00

Stacaravans
Stacaravans

Delta Sky                   2 slaapkamers / Afmeting: 11 x 4

De Delta Sky kenmerkt zich door de vele licht inval door de grote glazen voorpui en de extra hoogte (3.80). Dit model is standaard veelzijdig uitgerust. Intergas CV, dubbelglas , dubbele isolatie, luxe hoogglans, hoekkeuken voorzien van koel- vriescombinatie, vaatwasser en een combimagnetron, betonlook gevelbekleding.

Chalet wordt geleverd met bedden en gordijnen, maar zonder de meubels in de woonkamer.  

Stacaravan bekijken?

We hebben een aantal stacaravans op Reina Chalets Plaza staan. Deze kunt u op uw gemak komen bekijken en zijn ook direct uit voorraad leverbaar. 

Bekijk ons gehele aanbod van de verschillende chalets online!

Aanbod

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!