Van A naar B

Transport, plaatsen & aansluiten

U heeft een nieuw chalet gekocht. En nu? Het chalet moet getransporteerd, geplaatst en aangesloten worden. Wanneer u een chalet bij ons komt, kunnen we dit allemaal voor u voorzorgen. Het transporteren van uw chalet naar de door u gekozen camping of vakantiepark moet met grote zorg gebeuren. Na het transporteren moet het chalet op uw plek geplaatst en aangesloten worden.

Vakwerk

Per chalet, per park en per plek wordt er gekeken of het chalet met of zonder hijskraan geplaatst moet worden. Dit gebeurt in goed overleg met het park. Na de plaatsing moet het chalet aangesloten worden op  water, stroom, riool en gas.

Het transporteren en plaatsen is van een chalet is vakwerk. wij werken samen met gerenomeerde bedrijven die jarenlange ervaring hebben en met veel zorg het transport en het plaatsen verzorgen.

Het aansluiten van het chalet kunnen we voor u verzorgen. Echter per camping hangt het ervan af of wij het chalet voor u aansluiten of een extren bedrijf.

Wij brengen graag advies aan u en aan het park uit hoe en wie de plaatsing en het aansluiten van uw chalet verzorgt!

 

 

Kosten transport, plaatsen & aansluiten

  • Transportkosten: v.a. € 2000,- 
  • Plaatsingskosten: v.a. € 1000,-
  • Rijplaten indien van toepassing: v.a. € 1000,-
  • Kraankosten indien van toepassing: v.a. € 950,-
  • Aansluiten: v.a. € 1000,- (Op water, riool, elektra, gas & TV. Incl. materiaal, zoals pvc voor bijvoorbeeld het riool)

Levering Waddeneilanden, België & Duitsland mogelijk. Prijzen op aanvraag.

 

Transport, plaatsen en aansluiten

Hoe gaat het in zijn werk

Op Reina Chalets Plaza zetten we het chalet klaar voor transport. Het chalet wordt met door een vrachtwagen met grote oplegger bij ons opgehaald. En rijdt onder begeleiding van convoi exeptionell naar de betreffende bestemming. Het chalet wordt afgeladen en vervolgens met een tractor naar de betreffende plek op de camping gereden. Hier wordt het chalet met de tractor of indien nodig met de hijskraan op zijn plek geplaatst. 

Het chalet wordt vervolgens waterpas gesteld. Na het stellen is het chalet toegankelijk. Vaak sluiten we de volgende dag het chalet aan op de benodigde voorzieningen. Denk aan het aansluiten op stroom, water, riool en indien van toepassing op een gasfles. 

Nadat alles aangesloten is kunt u genieten van uw nieuwe chalet. 

Bekijk ons gehele aanbod van de verschillende chalets online!

Aanbod

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!