Een chalet laten bouwen voor een goede prijs

Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!
Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte!
Kleinschalig showterrein op afspraak te bezichtigen!

Een nieuw chalet laten bouwen voor een goede prijs doet u bij Reina Chalets in Tinte. U kunt het chalet gebruiken voor diverse doeleinden. Het is bijvoorbeeld voor u als particulier een schitterend huisje waarin u geniet van een heerlijke vakantie in de natuur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de prachtige bossen van de Veluwe of de mooie stranden in Zeeland. Een andere toepassing van een nieuwe chalet is voor de verhuur op een vakantiepark en ook zo’n chalet kunt u laten bouwen door ons. Wij bouwen graag diverse soorten chalets op uw vakantiepark, die u kunt verhuren aan uw gasten. Daarnaast zijn ook onze chalets geschikt voor de huisvesting van bijvoorbeeld seizoenarbeiders. Ook voor hen kunt u een nieuwe chalet laten bouwen.


Bent u opzoek naar een nieuwe chalet?

Bekijk onze chalets


Een chalet op maat laten bouwen voor een aantrekkelijke prijs

Wanneer u besluit om onze chaletbouwers een nieuwe chalet te laten bouwen, heeft u diverse mogelijkheden om deze te personaliseren. Op ons showterrein vindt u diverse chalets in de verkoop, waardoor u inspiratie op kunt doen. Vervolgens gaan wij met u in gesprek om de mogelijkheden tot personalisatie met u te bespreken. U kiest bijvoorbeeld de afmeting en indeling van uw chalet op maat. Hierdoor is het mogelijk om een nieuwe, grote chalet te laten bouwen. U hebt nog diverse andere keuzes, zoals het materiaalgebruik, de uitrusting van de keuken en badkamer en de kleuren. Wat uw wensen ook zijn: u kunt bij ons een nieuwe chalet laten realiseren die voldoet aan die wensen, voor een eerlijke prijs. Dit alles krijgt u voor een goede prijs, waardoor u profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Ontvang gedegen advies voor uw chalet naar wens

De keuze om een nieuwe chalet te laten realiseren, maakt u niet zomaar. U denkt erover na, bespreekt de mogelijkheden en maakt eventueel zelfs al ontwerpen. Eén ding is zeker, u heeft ideeën over de voorzieningen die in uw chalet naar wens aanwezig moeten zijn. Bespreek deze wensen met ons door contact op te nemen of een afspraak in te plannen. Wij voorzien u van gedegen advies, zodat u de chalet van uw dromen kunt laten bouwen.