Een chalet op maat

Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!
Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte!
Kleinschalig showterrein op afspraak te bezichtigen!

Bent u geïnteresseerd in een chalet op maat die u helemaal zelf kunt samenstellen? Reina Chalets uit Tinte, nabij Rotterdam, biedt u deze mogelijkheid. Wij luisteren naar uw wensen en voorzien u van passend, gedegen advies waar nodig. Hierdoor ontwerpen wij samen een chalet die aan uw wensen voldoet, die wij vervolgens voor u gaan samenstellen. Wij hanteren te allen tijde een transparante werkwijze, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Lees verder en ontdek welke mogelijkheden u heeft om uw chalet naar wens aan te passen. 


Op zoek naar een geweldig chalet?

Bekijk onze chalets


Een chalet op maat samenstellen met onze uitgebreide personaliseringsmogelijkheden

Wij bieden diverse mogelijkheden aan met betrekking tot het samenstellen van een chalet op maat. In eerste instantie hebben wij diverse chalets in de verkoop waarmee u inspiratie kunt opdoen voor uw op maat gemaakte chalet. Wanneer u weet wat u wilt, starten we met het samenstellen van uw chalet. U kiest bijvoorbeeld de indeling en vorm van het chalet, maar ook de gebruikte materialen. Het is dus mogelijk dat u kiest voor een kunststof chalet. Vervolgens voeren wij ook uw wensen door in ruimtes, zoals de keuken en badkamer. Uw voorkeuren staan centraal in het samenstellen van een chalet op maat voor op de camping

Ontdek de mogelijkheden met betrekking tot financiering van uw chalet op maat

U kunt een chalet laten bouwen voor een betaalbare prijs. Wilt u meer weten over de financiering van uw gepersonaliseerde chalet? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)181-727030, door ons contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@reinachalets.nl. U bent natuurlijk ook altijd welkom op ons showterrein om uw wensen te bespreken.