Een chalet op maat

Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!

 Ruim 20 chalets direct uit voorraad leverbaar
Beleef & bewonder de chalets op Reina Chalets Plaza

Bent u geïnteresseerd in een chalet op maat die u helemaal zelf kunt samenstellen? Reina Chalets uit Tinte biedt u deze mogelijkheid. Wij luisteren naar uw wensen en voorzien u van passend, gedegen advies waar nodig. Hierdoor ontwerpen wij samen een chalet die aan uw wensen voldoet, die wij vervolgens voor u gaan samenstellen. Wij hanteren te allen tijde een transparante werkwijze, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Lees verder en ontdek welke mogelijkheden u heeft om uw chalet naar wens aan te passen. 


Bent u geïnteresseerd in een chalet op maat die u helemaal zelf kunt samenstellen?

Bekijk onze chalets


Een chalet op maat samenstellen met onze uitgebreide personaliseringsmogelijkheden

Wij bieden diverse mogelijkheden aan met betrekking tot het samenstellen van een chalet op maat. In eerste instantie hebben wij diverse chalets in de verkoop waarmee u inspiratie kunt opdoen voor uw op maat gemaakte chalet. Wanneer u weet wat u wilt, starten we met het samenstellen van uw chalet. U kiest bijvoorbeeld de indeling en vorm van het chalet, maar ook de gebruikte materialen. Het is dus mogelijk dat u kiest voor een kunststof chalet. Vervolgens voeren wij ook uw wensen door in ruimtes, zoals de keuken en badkamer. Uw voorkeuren staan centraal in het samenstellen van een chalet op maat voor op de camping

Ontdek de mogelijkheden met betrekking tot financiering van uw chalet op maat

U kunt een chalet laten bouwen voor een betaalbare prijs. Wilt u meer weten over de financiering van uw gepersonaliseerde chalet? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt tevens direct een kijkafspraak inplannen om de verschillende chalets in ons assortiment te bekijken. Wij noteren dan direct uw voorkeuren voor uw eigen chalet.

 

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!