IRM Habitat Mobilhomes

Sfeervolle complete chalets

Wij zijn trotse dealer van de IRM Habitat Mobilhomes. Op Reina Chalets Plaza hebben we we meerdere IRM Habitat modellen te bezichtigen. 

Sfeervolle compleet ingerichte chalets

De mobilhomes van IRM Habitat kenmerken zich door de sfeer, het apart toilet en zijn compleet ingericht! De geheel nieuwe collectie van IRM Habitat bestaat uit 9 modellen.

Er zijn 7 modellen in de collectie 'bloemen' met een gezellige, natuurlijke uitstraling. Het betreft de Azalee, Magnolia, Violette, Jasmin, Pivoine. Deze modellen kenmeren zich door de woonkamer in het midden van het chalet!

De premiummodellen Rêve d'été & Soleil Levant hebben de woonkamer aan de voorzijde van het chalet!

Alle IRM Habitat modellen zijn voorzien van winterisolatie,  elektrische verwarming, een apart toilet, meubels, bedden en gordijnen. Kortom de IRM Habitat Mobilehomes zijn complete chalets! De indelingen betreffen standaard indelingen die vast liggen. U brengt u eigen stijl aan deze chalets door een buitenkleur te kiezen. Binnen kunt u de stof van de bank en de gordijnen uitkiezen.

Ontdek de ruime IRM Habitat Mobilhomes

Op ons showterrein Reina Chalets Plaza hebben we meerdere modellen uit de IRM Habitat lijn staan. U kunt ze op het gemak beleven en bewonderen. Uiteraard zijn alle onderstaande chalets te bestellen. Bekijk ons aanbod om te zien welke chalets we op voorraad hebben staan. Alle modellen zijn qua kleurstelling van binnen het zelfde, staat u geliefde model er niet bij dan proeft u heel goed sfeer aan de hand van de modellen die wij op het showterrein hebben staan. 

 

Azalee                    2 slaapkamers / Afmeting: 7.89 x 4.00

De Azalée is het kleinste middenkamer chalet in de IRM Habitat lijn. is het Franse woord voor de azalea, die gaat bloeien als het voorjaar wordt en in de zomer op zijn mooist is… In dit chalet geniet u in hetzelfde ritme zodra de eerste mooie dagen zich aandienen. Dit compacte model heeft twee slaapkamers, apart toilet en een zeer comfortabele zitkamer. Ideaal om uw kleinkinderen of uw vrienden te ontvangen, de hele zomer lang. 

Wij houden van: De perfecte grootte en indeling, de toegankelijkheid, alle functionele opbergruimtes.

IRM Habitat Mobilhomes
IRM Habitat Mobilhomes

Magnolia              3 slaapkamers / Afmeting: 8.84 x 4.00

Een heerlijk chalet voorzien van een middenkamer. Geschikt voor grote gezinnen en families! De Magnolia is een model met ongeëvenaarde mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk gezellige dinertjes voor 8 personen te organiseren in de gescheiden eethoek. De Magnolia is voorzien van 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet. 

Wij houden van: het groot aantal slaapplaatsen, de optimale indeling, alle fuctionele opbergruimtes.

Capucine                 2 slaapkamers / Afmeting: 10.09 x 4.00

De masterbedroom in de Capucine is voorzien van een inloopkast. Berg je gehele zomer- & wintergarderobe met gemak op. Aan kastruimte geen gebrek in dit middenkamer chalet. In de woonkamer staat een grote wandkast! Hier berg je met gemak alle spelletjes op. In deze kast kan een wasmachine geplaatst worden. Dit chalet is voorzien van 2 slaapkamers, badkamer en een apart toilet.

Wij houden van: de lichte eetruimte, De wandkast bij de ingang met aansluiting voor de wasmachine (optioneel), de grote inloopkast in de ouderslaapkamer. 

IRM Habitat Mobilhomes
IRM Habitat Mobilhomes

Jasmin                               2 slaapkamers / Afmeting: 10.62 x 4.00

De Jasmin is voorzien van 2 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 badkamer ensuite! Dit model heeft een zeer lichte leefruimte, waar u geniet op de royale zitbank. De extra ruime ouderslaapkamer is voorzien van een basdkamer ensuite en een zee aan kastruimte. u loopt met gemak om uw bed heen. 

Wij houden van: De mooie keuken in de vorm van een u, de zeer ruime ouderslaapkamer met eigen badkamer en toilet, de vele opbergruimtes.

Lilas                                         3 slaapkamers / Afmeting: 10.62 x 4.00

De Lilas is nieuw in de IRM Habitat lijn. Dit chalet is voorzien van 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De garderobekast direct bij de ingang zorgt ervoor dat u uw jassen en schoenen netjes op kunt bergen. De masterbedroom is voorzien van een inloopkast. In de derde slaapkamer heeft u de optie om 1 bed te vervangen door een bureau. Hierdoor onstaat een comfortabele werkplek. 

Wij houden van: de grote woonruimte met veel lichtinval, de ouderslaapkamer met inloopkast, de royale garderobekast bij de ingang.

IRM Habitat Mobilhomes
IRM Habitat Mobilhomes

Violette                               3 slaapkamers / Afmeting: 10.62 x 4.00

De Violette is qua grote gelijk aan de Lilas. Beide chalets zijn voorzien van 3 slaapkamers. Echter in de Violette is de inloopkast in de masterbedroom ingeruid voor een tweede badkamer. Hierdoor profiteer je van meer privacy! De middenwoonkamer in dit chalet is ruim opgezet. Er is voldoende zitruite voor het gehele gezin. 

Wij houden van: de zeer lichte leefruimte, de grote kast bij de ingang, de ouderslaapkamer met eigen badkamer.

Pivoine                               3 slaapkamers / Afmeting: 10.62 x 4.00

De Pivoine is uitermate geschikt voor grote gezinnen en families. De Pivione is voorzien van drie slaapkamers en twee badkamers. Het chalet beschikt over een tv-hoek met veel opbergruimte. De open hoekkeuken is een echte eye cather in dit chalet,  door de extra tuindeuren staat u direct in contact met buiten!

Wij houden van: de keuken die uitkomt op het terras, de televisiehoek met grote kast en veel opbergruimte, de ouderslaapkamer met badkamer.

IRM Habitat Mobilhomes
IRM Habitat Mobilhomes

Reve D'été                  2 slaapkamers / Afmeting: 10.80 x 4.20

Rêve d’été is meer dan alleen een naam, het is een belofte die deze luxe stacaravan met mooi woonoppervlak moeiteloos nakomt. Dit chalet kenmerkt ziht door het zeer hoge niveau van comfort, de grote raampartij en de openslaande deuren. Dit model heeft de woonkamer aan de voorzijde van het chalet. In de riante U keuken staat u direct in contact met de woonkamer.

Wij houden van: de inrichting met panoramisch uitzicht, de grote woonkamer met hoekbank en verplaatsbare fauteuil, de gote inloopkast in de ouderslaapkamer, de extra isolatie en elektrische verwarming in alle vertrekken.

Soleil Levant        3 slaapkamers / Afmeting: 10.96 x 4.50

De Soleil Levant is het grootste chalet in de IRM Habitat lijn. In dit chalet zit de woonkamer aan de voorzijde van het chalet en is voorzien van een grote raampartij. Er is een grote boekenkast met plaats voor al uw boeken. Pak een roman om even weg te dromen of een kookboek met een recept om lekker te kokkerellen in uw zeer complete keuken. Het chalet is voorzien van 3 slaapkamers, badkamer en een apart toilet. 

Wij houden van: het grote volume, de grote e zeer lichte eethoek, alle handige opbergmogelijkheden waaronder kledingkasten, een boekenkast, een grote kast n de leefruimte met open nis.

IRM Habitat Mobilhomes

IRM Habitat staat voor kwaliteit

De keuze voor het kopen van een IRM/Habitat is een keuze voor ervaring en gecertificeerde kwaliteit. Sinds 1992 is IRM een betrouwbare, duurzame en voordelige stacaravandealer. Zo bent u verzekerd van een eco-designaccommodatie conform de ISO 14001-regels. Met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 140.000 geplaatste stacaravans in Europa is IRM/Habitat een toonaangevend merk op de markt van de accommodaties in de openlucht. Als u voor een IRM-stacaravan kiest, dan kiest u voor ware deskundigheid op het gebied van stacaravanbouw. IRM hecht veel belang u kwalitatief en hoogwaardige modellen te bieden volgens het eco-design-principe. Dat is het voordeel van een IRM-stacaravan die nieuw is, en dus aan alle actuele richtlijnen voldoet. Kies er daarom voor een IRM/Habitat stacaravan te kopen.

Verhuur uw chalet of koop er één voor een fijne vakantie

Bent u op zoek naar IRM/Habitat-stacaravans van een betrouwbare IRM-stacaravandealer, die geschikt zijn voor de verhuur? De Reina Chalets zijn uitermate geschikt om het gehele jaar te verhuren! We gaan graag voor u op zoek naar IRM/Habitat-stacaravans die qua budget en wensen goed bij u passen. Er zijn veel luxe stacaravans verkrijgbaar. Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn! Samen zorgen we ervoor dat u een luxe stacaravan met woonkamer in het midden krijgt.

Bekijk hier de bijkomende kosten voor het transport, plaatsen & aansluiten! Het is mogelijk om uw nieuwe chalet te financieren met onze aantrekkelijke financieringsregelingen. Het kopen van een IRM-stacaravan is dus voor iedereen bereikbaar.

Bekijk ons gehele aanbod van de verschillende chalets online!

Aanbod

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!