Luxe stacaravan kopen

 Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!

 Ruim 20 chalets direct uit voorraad leverbaar

Beleef & bewonder de chalets op Reina Chalets Plaza

Wilt u een nieuwe luxe stacaravan kopen, zodat u altijd op vakantie kunt, wanneer u daar maar zin in heeft. De stacaravan is na de koop namelijk uw eigen bezit en u kunt deze op een vakantiepark of camping naar keuze zetten. Dit kan op een mooie plek in het bos zijn, of misschien wel lekker aan zee. Waar gaat u op vakantie in uw eigen nieuwe luxe stacaravan, die u bent gaan kopen bij dé specialist uit Tinte? Het maakt niet uit want Reina Chalets helpt u graag verder.


Wilt u een nieuwe luxe stacaravan kopen, zodat u altijd op vakantie kunt, wanneer u daar maar zin in heeft?

Bekijk onze chalets


Een luxe stacaravan kopen die precies aan uw verwachtingen voldoet

Als u een nieuwe luxe stacaravan gaat kopen voor een fijne vakantie in bijvoorbeeld het mooie Zeeland, dan heeft u bepaalde verwachtingen aan uw vakantieverblijf. U wilt natuurlijk dat uw caravan er netjes uitziet, en dat dit na verloop van tijd ook nog zo is. Verder moet er genoeg ruimte zijn voor alle bagage, maar natuurlijk ook voor uw hele reisgezelschap. Daarom hebben onze nieuwe luxe stacaravans allemaal voldoende kastruimte en is er met 2 of 3 slaapkamers en de unieke middenwoonkamer voldoende ruimte voor groepen tot zes personen. Iedereen heeft zo voldoende ruimte en een heerlijk bed, zodat iedereen uitgerust van vakantie terugkomt. Wij laten u graag zien welke mogelijkheden u allemaal heeft zodra u een nieuwe stacaravan wilt kopen.

Bezoek ons showterrein of neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u ook van plan om een nieuwe luxe stacaravan van een bekend merk als Habitat of O'Hara te kopen? Kom dan de mogelijkheden bekijken op ons showterrein in Tinte. Hier staan onze ervaren experts graag voor u klaar. Heeft u algemene vragen over het kopen van een stacaravanchalet? Neem gerust contact met ons op of kom langs!