Nieuwe stacaravan kopen

✓ Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!

✓ Ruim 20 chalets direct uit voorraad leverbaar
✓
Beleef & bewonder de chalets op Reina Chalets Plaza

Wilt u een nieuwe, moderne stacaravan kopen? Dan bent u bij Reina Chalets aan het juiste adres. U heeft de keuze om een nieuwe grote of kleine stacaravan te kopen, altijd met een moderne uitstraling. Wij zorgen ervoor dat u een stacaravan koopt waarin u fijne vakanties kunt beleven. Dat doen wij door samen met u een stacaravan te vinden die naadloos aansluit bij uw wensen. U kunt kiezen uit stacaravans van de hoogwaardige merken IRM/Habitat en Mobillux Louisiane Mobilhomes. Dit merk bouwt duurzame, betrouwbare en voordelige stacaravans. Vandaar dat wij deze kwalitatief hoogwaardige stacaravans aanbieden; hierin geniet u van een ontspannende, comfortabele vakantie. Lees zeker verder als u een nieuwe, moderne en grote stacaravan wilt kopen. 


Wilt u een nieuwe, moderne stacaravan kopen?

Bekijk onze chalets


Een moderne, nieuwe en grote stacaravan kopen voor particulieren en de zakelijke markt

Op ons kleinschalige showterrein in Tinte, nabij Rotterdam, vindt u diverse modellen van zowel het ‘klassiek’ assortiment als het ‘premium’ assortiment. Als u een grote stacaravan wilt kopen, dan heeft u bij ons dus een ruime keuze. Wij hebben de meeste modellen van IRM/Habitat en O'Hara staan, maar u krijgt een goede indruk van de mogelijkheden wanneer u ons showterrein bezoekt. U kunt deze stacaravans het hele jaar gebruiken voor een heerlijke vakantie in Zeeland of op de Veluwe, of elders in Nederland natuurlijk. De nieuwe, moderne en stacaravan met drie slaapkamers die u kunt kopen is geschikt voor het hele jaar. Dit noemen we ook wel een wintervaste stacaravan. U geniet dus zowel in de zomer als in de winter van een onvergetelijke vakantie. Mede hierdoor zijn onze nieuwe en luxe stacaravans ook geschikt voor de zakelijke markt, en niet enkel voor particulieren. U kunt deze stacaravans namelijk het hele jaar door verhuren. Het kopen van een grote stacaravan is dus een goede investering.

Ontvang deskundig advies over de financiering van uw stacaravan

 

Wij bieden diverse financieringsmogelijkheden aan, waarmee u uw nieuwe, moderne en grote stacaravan tegen gunstige voorwaarden kunt kopen. Hiermee spreidt u bijvoorbeeld de kosten over de levensduur van de stacaravan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het kopen van een stacaravan? Neem dan contact met ons op. We voorzien u graag van advies zodat u straks van uw welverdiende rust kunt genieten in uw nieuwe stacaravan.

 

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!