Chalet kopen

Een chalet kopen doet u met plezier bij Reina Chalets

Een chalet kopen doet u niet dagelijks. Heeft u plannen om een chalet te kopen, dan bent u bij Reina Chalets aan het juiste adres.  Reina Chalets heeft een ruim aanbod aan chalets, stacaravans en mantelzorgwoningen

Samen met u gaan we opzoek naar het perfecte chalet wat volledig aan uw wensen voldoet. Kiest u voor een chalet of stacaravan die direct uit voorraad leverbaar is of wilt u liever uw chalet geheel naar wens bouwen?

 

Beleef & bewonder

Beleef en bewonder de chalets op ons showterrein Reina Chalets Plaza. Aan een grote vlonder hebben we meerder chalets staan van verschillende merken. U loopt er eenvoudig in en uit en krijgt direct een vakantiegevoel. 

Neem snel op onze website een kijkje bij alle modellen of bekijk het aanbod. Plan eenvoudig een showroomafspraak in of kom vrijblijvend langs. 

We verwelkomen u graag op Reina Chalets Plaza in Tinte nabij Brielle.

Nieuw chalet kopen

Een nieuw chalet kopen doet u met plezier bij Reina Chalets. Bij Reina Chalets heeft u de keuze uit verschillende merken en modellen. Kiest u voor een standaard model of een chalet uit voorraad of bouwen we met u samen een chalet geheel naar wens. 

Voor ieder budget is er een prachtig chalet te koop. Kiest u voor de kwalitatieve winterharde Reina Chalets, de sfeervolle IRM en IRM Habitat modellen, de stoere O'Hare Chalets of wordt het toch een stacaravan?

Chalet kopen
Chalet kopen

Mantelzorg chalet kopen

Voor vele een perfecte oplossing een mantelzorgwoning plaatsen in de tuin waar u al een heel leven hebt gewoond. Waar uw roots uw herinneringen en uw leven ligt! Bij Reina Chalets helpen we u graag met de zoektocht naar het perfecte zorg chalet waar u zicht direct thuis voelt. 

We hebben een aantal chalets geschikt voor de mantelzorg op voorraad. Kom deze chalets beleven! Zo ervaart u direct hoe het voelt om in een chalet te wonen. 

Chalets op de kavel te koop

De zoektocht naar een chalet en een staanplaats of een kavel kan een hele onderneming zijn. Wij hebben op veel campings in Nederland al chalets geleverd. Kunt u hulp gebruiken bij de zoektocht naar de perfecte vakantieplek waar u heerlijk kunt genieten van uw vrije tijd, vakantie, familie en vrienden? Bekijk snel onze beschikbare kavels op prachtige campings!

Zit uw camping er niet tussen? Neem contact met ons op. We helpen u graag bij uw zoektocht. 

Bekijk een deel van onze reeds geplaatste chalets

Chalet kopen

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!