Een stacaravan met in het midden een woonkamer

 Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!

 Ruim 20 chalets direct uit voorraad leverbaar
Beleef & bewonder de chalets op Reina Chalets Plaza

Reina Chalets uit Tinte is in Nederland de unieke aanbieder van een chalet en een stacaravan met in het midden een woonkamer. Deze indeling van een stacaravan geeft erg veel sfeer en ruimte. Hierdoor geniet u van een vakantie in alle luxe. Wij verwelkomen u graag op het Reina Chalet plaza om de beschikbare stacaravans te bekijken.


Bent u opzoek naar een stacaravan met een midden woonkamer?

Bekijk onze chalets


Maak zelf de indeling van een stacaravan met in het midden een woonkamer

Wanneer u besluit om een stacaravan met een woonkamer in het midden aan te schaffen, heeft u diverse personaliseringsmogelijkheden. U bepaalt onder andere de afmetingen en indeling van de luxe stacaravan die u wilt kopen. U kiest bijvoorbeeld voor een stacaravan met drie slaapkamers. Hierin is het mogelijk om met het hele gezin te genieten van een gezellige vakantie in een stacaravan aan de Zeeuwse kust of in de prachtige natuur die de Veluwe te bieden heeft. 

Ervaar de ruimte van een stacaravan met in het midden een woonkamer

Op ons showterrein vindt u een divers aanbod aan stacaravans met een woonkamer in het midden. U bent van harte welkom om hier langs te komen en inspiratie op te doen voordat u uw eigen stacaravan, chalet of mobilhome gaat kopen. Heeft u vragen over het kopen van een stacaravan? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!