Een stacaravan met in het midden een woonkamer

Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!
Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte!
Kleinschalig showterrein op afspraak te bezichtigen!

Reina Chalets is in Nederland de unieke aanbieder van een chalet en een stacaravan met in het midden een woonkamer. Deze indeling van een stacaravan geeft erg veel sfeer en ruimte. Hierdoor geniet u van een vakantie in alle luxe.


Op zoek naar een geweldig chalet?

Bekijk onze chalets


Maak zelf de indeling van een stacaravan met in het midden een woonkamer

Wanneer u besluit om een stacaravan met een woonkamer in het midden aan te schaffen, heeft u diverse personaliseringsmogelijkheden. U bepaalt onder andere de afmetingen en indeling van de stacaravan. U kiest bijvoorbeeld voor een stacaravan met drie slaapkamers. Hierin is het mogelijk om met het hele gezin te genieten van een gezellige vakantie aan de Zeeuwse kust of in de prachtige natuur die de Veluwe te bieden heeft. 

Ervaar de ruimte van een stacaravan met in het midden een woonkamer

Op ons showterrein in Tinte, nabij Rotterdam, vindt u een divers aanbod aan stacaravans met een woonkamer in het midden. U bent van harte welkom om hier langs te komen en inspiratie op te doen voor uw eigen stacaravan, mobilhome of chalet. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)181-727030 of door een e-mail te sturen naar info@reinachalets.nl.