Een Mobilehome kopen

 Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!

 Ruim 20 chalets direct uit voorraad leverbaar
Beleef & bewonder de chalets op Reina Chalets Plaza

Als u een eigen chalet wilt hebben, kies er dan voor een Mobilehome te kopen. Deze vakantiechalets zijn namelijk uitgebracht in een extra luxe uitvoering. De Mobilehomes zien er schitterend, afgewerkt met platen in een prachtige houtlook. Ook vanbinnen zijn deze chalets prachtig afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Zo is er voldoende kastruimte, en zijn er twee, drie of vier slaapkamers aanwezig. Reina Chalets in Tinte is gespecialiseerd in chalets en stacaravans, zodoende voorzien wij u graag van gepast advies.


Droomt u er al jarenlang van om een mooie Mobilehome te kopen?

Bekijk onze chalets


Ontdek onze unieke Mobilehome, die u eenvoudig bij ons kunt kopen

De unieke stacaravans met een middenwoonkamer, waarvan wij de enige dealer in Nederland is, bieden ook overdag voldoende ruimte voor iedereen. Is het dus helaas slecht weer tijdens uw vakantie? Dan is er in de woonkamer genoeg ruimte om met zijn allen bijvoorbeeld gezellig een spelletje te doen. Zo wordt het het hele jaar door een leuke vakantie, als u een Mobilehome gaat kopen. Wij leiden u graag rond over ons showterrein waar u voorbeelden ziet van nieuwe stacaravans die u kunt kopen.

Kom langs op ons unieke showterrein

Bent u ook van plan om een Mobilehome te kopen, dan bent u van harte welkom op ons unieke showterrein. U ziet hier alle Mobilehomes die u bij ons in de verkoop vindt. Deze staan hier allemaal in voorbeeldopstelling. Een van onze deskundige medewerkers, die gespecialiseerd is in de verkoop van chalets, loopt graag alle mogelijkheden met u langs, en beantwoord al uw vragen.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!