Een chalet kopen voor een vakantie in Zeeland

Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!
 Ruim 20 chalets direct uit voorraad leverbaar
 Beleef & bewonder de chalets op Reina Chalets Plaza

Een chalet kopen voor een heerlijke vakantie in Zeeland doet u bij ons. Zo’n verblijf is zeer geschikt voor strandliefhebbers. In de zomer geniet u van een heerlijk zonnetje terwijl u ligt te ontspannen op het strand. In alle andere jaargetijden kunt u lekker uitwaaien tijdens een strandwandeling. De chalet die u bij Reina Chalets in Tinte kunt kopen voor een vakantie in Zeeland, is het hele jaar door een heerlijke plek om vakantie te vieren. 


Wilt u genieten van een heerlijke vakantie aan de Zeeuwse kust in uw eigen chalet?

Bekijk onze chalets


Een unieke chalet kopen voor een overheerlijke vakantie 

Wij zijn de enige aanbieder in Nederland van de unieke middenkamerchalet. U vindt op ons showterrein diverse modellen die zich kenmerken door de middenkamers, zowel chalets als stacaravans. Is zo’n chalet of stacaravan niet wat u zoekt? Wij bieden ook chalets aan met een andere indeling. U vindt bij ons gegarandeerd een chalet die voldoet aan uw wensen. Dit geldt voor chalets die u kunt kopen voor een vakantie in Zeeland, maar ook zeker voor chalets die u wilt plaatsen op de Veluwe. Ook voor het plaatsen van een chalet in Zuid-Holland of elders in Nederland kunt u bij ons terecht.

Bezoek ons showterrein en maak uw keuze uit prachtige chalets

Wilt u genieten van een heerlijke vakantie aan de Zeeuwse kust? Bezoek het showterrein ons bedrijf. Hier staan diverse chalets, waaronder de Reina chalet van ons eigen merk, die u kunt kopen voor een vakantie in Zeeland. Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over de financiering van uw chalets? Of wilt u een afspraak maken voor een adviesgesprek bij ons bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van chalets? Plan deze direct in! Wij zorgen dat u een chalet op maat vindt.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!