Een kunststof chalet kopen

 Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!

 

 Ruim 20 chalets direct uit voorraad leverbaar
Beleef & bewonder de chalets op Reina Chalets Plaza

Wilt u een kunststof chalet kopen om in alle luxe te genieten van een heerlijke vakantie? Dat is een goede keuze. Een chalet van kunststof heeft namelijk diverse voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een houten chalet. De kunststof chalets zijn makkelijk te onderhouden en gaan lang mee. Hierdoor geniet u langer van een heerlijke vakantie in uw gepersonaliseerde chalet. U kunt bij Reina Chalets uit Tinte namelijk uw chalet personaliseren. U kiest bijvoorbeeld de afmeting, indeling en het materiaalgebruik. Een kunststof chalet kopen doet u bij ons.


Wilt u een kunststof chalet kopen om in alle luxe te genieten van een heerlijke vakantie?

Bekijk onze chalets


Kies uit diverse modellen wanneer u een kunststof chalet wilt kopen

U bent van harte welkom om ons kleinschalige showterrein te bezoeken. Hier bieden wij diverse modellen aan, die u soms volledig naar wens kunt personaliseren. Het is vanzelfsprekend dat u bepaalde wensen heeft wanneer u een chalet, mobilhome of stacaravan van kunststof wilt kopen. Vandaar dat ieder model dat wij aanbieden unieke eigenschappen heeft. De Reina Chalets, van eigen merk, vallen op door hun zichtbare kwaliteit, degelijkheid en goede afwerking. Bij deze chalets profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.  IRM/ Habitat stacaravans biedt hoogwaardige kwaliteit volgens een ecologisch principe. De modellen van O'hara staan daarentegen dicht bij de natuur. Hier profiteert u van maximale lichtinval en een uitstekende uitrusting. U vindt tussen deze modellen gegarandeerd een chalet van kunststof die u wilt kopen.

Ontdek de diverse mogelijkheden met betrekking tot financiering

Een chalet van kunststof of een nieuwe stacaravan kopen doet u bij ons. Wij vertellen u graag meer over het bouwen van een chalet en de prijs daarvan. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot financiering. Neem bij vragen vrijblijvend contact met ons op. Tevens verwelkomen wij u graag op onze plaza met alle chalets in de verkoop. Maak een kijkafspraak online en wij zorgen dat een van onze medewerkers voor u klaar staat.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!