4 maanden later!

4 maanden later!

‘Jullie hebben wel een lekker moment uitgekozen om je eigen bedrijf te starten’. Deze reactie is ons de afgelopen tijd veel ter ore gekomen. En ook wij hebben ons meerdere malen afgevraagd: ‘hoe dan?’. De vorige blog stond in het teken van de oprichting van Reina Chalets. We zijn nu ruim 4 maanden verder en wat een bizarre tijd hebben we allemaal achter de rug. We kijken terug op de start die we ons anders hadden voorgesteld. Daarna kijken we snel weer voorruit. Blik vooruit, blik op de toekomst!

Half maart hadden we onze laatste werkdag bij onze toenmalige werkgever. De week erop zou ons afscheidsetentje met collega’s plaatsvinden en eind maart stond de afscheidsborrel met de gasten van de vier vakantieparken waar we 14 jaar samen met veel plezier gewerkt hebben op de agenda. Het etentje en de afscheidsborrel zijn er door het rappe tempo waarin het Corona virus om zich heen sloeg helaas niet van gekomen. Het is gek om na 14 jaar weg te gaan zonder een echt afscheid. In dezelfde periode werden de vakantieparken gesloten. In december 2019 hebben we aangegeven dat we in maart zouden stoppen, maar net nadat je stopt staat het hele land op zijn kop. Het gevoel van machteloosheid maar ook het in de steek laten van je oud collega’s overheerste op dat moment.

Echter we moesten verder. We staan op eigen benen. Maar hoe run je je eigen startende onderneming als je plots 2 jonge kinderen thuis hebt? Campings dicht zijn? En het hele land een soort van uit staat om dat de angst en onzekerheid overheerst? De eerste maand we dachten waar zijn we aan begonnen? Hoe houden we ons hoofd boven water? En hoe gaan we werk, school en kinderen combineren? Dit laatste heeft een groot deel van de werkende ouders zich afgevraagd. Vonden jullie dit ook geen moeilijk opgave? We hebben even een pas op de plaatst genomen. Een volledige reset. Loskomen van je oude werk, tot rust komen en genieten van je gezin.

Inmiddels ligt deze fase ook weer achter ons en komen we tot de conclusie dat het wel even goed voor ons is geweest. Sinds eind april merken we dat de vraag naar nieuwe chalets toeneemt. Men komt weer in beweging. Beseft dat vakantie in eigen land waarschijnlijk de enige manier is om dit jaar en wie weet ook volgende jaren vakantie te kunnen vieren. Waar vieren jullie dit jaar vakantie?

We hadden het een en ander voorgesteld bij de start maar dit scenario had niemand met een pen kunnen beschrijven. Ondanks dat heeft Reina Chalets in coronatijd positieve ontwikkelingen doorgemaakt. Je wordt creatief en focust je op de toekomst.

Flinke stappen voorruit:

De ontwikkeling van de Reina XXL Unit. Een privé sanitaire unit voorzien van vier cabines met eigen sanitair.

Reina Chalets is leverancier geworden van de CampPlus sanitaire privé units en de Barrel het Vakantievat.

Reina Chalets is uitgebreid met de Reina Chalets Makelaar. We kregen de vraag of we ook chalets in bemiddeling nemen voor de verkoop. Nee, maar aan de hand van deze vraag was de Reina Chalets Makelaar snel geboren. Inmiddels hebben we drie prachtige chalets in de bemiddeling voor de verkoop en is het eerste chalet succesvol verkocht! Chalet verkopen? Neem contact met ons op. We nemen met zorg en plezier jullie chalet in bemiddeling voor de verkoop.

27 mei is het eerste chalet geplaatst wat we geheel naar wens samengesteld hebben voor een klant. In het aanbod van Reina Chalets stond niet het droomchalet van de klant. Contact opnemen loont. Aan de hand van een wensenlijstje zijn we opzoek gegaan naar een chalet dat binnen het gestelde budget viel en voor 15 juni geleverd en geplaatst kon worden. Inmiddels staat dit prachtige chalet op de Drechthoeve aan de Loosdrechtse Plassen.

Begin mei zijn de eerste showmodellen op ons showterrein gearriveerd. Eindelijk zichtbaar en hoe! We hebben een prachtige locatie aan de N57 ter hoogte van Hellevoetsluis en Rockanje. Een belangrijke weg voor het toerisme richting Zeeland.

Klanten weten ons steeds beter te vinden. Het aantal website bezoeken neemt flink toe en wekelijks ontvangen we meer en meer bezoekers op ons showterrein. De eerste chalets zijn verkocht. Mooi om chalets samen te stellen die voldoen aan de wensen van de klant. De komende maanden worden er in de chaletfabrieken waar mee we samen werken meerdere chalets gebouwd en afgeleverd! Dank voor het vertrouwen.

Achter de schermen zijn we met een aantal leuke projecten bezig.

Het Pinksterweekend is een mooi weekend om opzoek te gaan naar een nieuw chalet. Bekijk snel onze openingstijden en kom gezellig langs. Uiteraard zijn we op afspraak ook buiten de openingstijden geopend. 

Ben u opzoek naar een chalet? Bekijk ons aanbod en neem vrijblijvend contact met ons op. We hebben nog enkele modellen op voorraad. Zo kunt u deze zomer nog genieten van een prachtig chalet!

Blijf gezond!

Terug naar het overzicht