Mantelzorg chalet

Mantelzorg chalet

Bericht 24-5-2024

We kunnen en willen steeds langer op ons zelf blijven wonen! Het fijnste is het om te kunnen blijven wonen op de plek waar u zich jaren lang prettig heeft gevoeld, waar al uw herinneringen liggen en waar u eigenlijk helemaal niet weg wilt

Gelijkvloers wonen

Helaas lukt het niet altijd om in de woning te blijven wonen, omdat deze bijvoorbeeld niet gelijksvloers is. Een (pre)mantelzorgwoning is een ideale oplossing om gelijkvloers te blijven wonen in de omgeving waar u nu woont.

Een mantelzorgwoning heeft u vaak op korte termijn nodig. We hebben een aantal chalets op voorraad staan die geschikt zijn als mantelzorgwoning. 

Uiteraard is het mogelijk om uw mantelzorg chalet geheel naar wens samen te stellen. Samen met u stellen we op het gemak uw nieuwe fijne woonplek samen. 

Ontzorgen

Bij de aanschaf van een mantelzorgwoning komt veel kijken. Wij ontzorgen u graag. We adviseren en helpen u van begin tot einde, zodat u zorgeloos van uw mantelzorgwoning kan gaan genieten. Op het gemak stellen we met u de perfecte mantelzorgwoning samen. Uw wensen staan centraal.

We helpen u bij de vergunningaanvraag. Voor dat de mantelzorgwoning geplaatst kan worden moet er grondwerkverricht worden. We schakelen snel met onze partners zodat u zich niet druk hoeft te maken over al het grond werk wat er bij de plaatsing van de woning komt kijken. Is uw mantelzorgwoning klaar dan regelen wij het transport, het plaatsen en het aansluiten. Aan u is het dan nog om de mantelzorgwoning eigen te maken door het in te richten met bijvoorbeeld uw eigen meubels en accessoires.

Maak kennis met type Voorne

Op ons showterrein Reina Chalets Plaza in Tinte (nabij Brielle) hebben we een prachtig mantelzorg chalet type Voorne staan. 

Dit dubbele chalet is maar liefst 70m2. Voorzien van 2 slaapkamers en een derde kamer die ingezet kan worden als slaapkamer, kantoor of luxe wasruimte. Tevens voorzien van een riante woonkamer, ruime keuken, badkamer en een aprat toilet!

Dit dubbele chalet staat prachtig op een grote kavelop een camping, maar kan ook ingezet worden als zorgwoning.

Onze mantelzorgwoningen zijn geheel naar wens samen te stellen. Smen met u bepalen we de afmeting, inrichtingen en kleurstellingen van het chalet.

Dit type wordt door onze klanten heel postitief ontvangen. Momenteel zijn we druk aan het werk om voor eind juni een mantelzorg chalet geheel naar wens te bouwen. Onze klant heeft dit chalet samengesteld aan de hand van type Voorne. Doordat ze op hun gemak dit chalt konden bekijken hebben ze rustig ekeken wat voor hun ideaal is. OP de teken tafel ligt inmiddels oo het eerste ontwerp voor een mantelzorgwoning van maarl liefst 100m2. Ook deze is samengesteld door om het gemak mantelzorg chalet Voorne te beleven. 

Wilt u de ruimte in het echt ervaren? Kom chalet Voorne op uw gemak bekijken op ons showterrein Reina Chalets Plaza. Bekijk chalet Voorne alvast online.

Liever een enkel chalet

Naast het dubbele chalet Voorne is het ook mogelijk om voor een enkele kleiner mantelzorg chalet te kiezen. 

Bekijk onze modellen pagina voor meer mogelijkheden. 

 

 

Terug naar het overzicht