Nieuw binnen Chalet Pure 33 3 slaapkamers & apart toilet

Nieuw binnen Chalet Pure 33 3 slaapkamers & apart toilet

Bericht 21-06-2024

Nieuw binnen gekomen in onze showroom de Pure 33! Chalet Pure is een spik splinter nieuw chalet voorzien van 3 slaapkamers en een apart toilet.Chalet Pure is van alle gemakken voorzien. Met een afmeting van 10 x 3.70 is het gelukt om een sfeervol chalet te bouwen voor grote gezinnen!

Genoeg zitruimte

Opvallend is de ruime zithoek in de woonkamer en de sfeervolle eethoek. Met gemak neemt u met het hele gezin plaatsen op de royale hoekbank.

De Pure is voorzien van 3 slaapkamers. In ouderslaapkamer met een 2 persoonsbed. Een slaapkamer met 2 lossen 1 persoonsbedden en een slaapkamer voorzien van een stapelbed.

Apart toilet

Hoe fijn is het aparte toilet in dit chalet. De ruime keuken is voorzien van veel kastruimte, zodat u met gemak al uw potten en pannen kwijt kunt. 

Het chalet is voorzien van dubbelglas, CV, isolatie, kunststof buitenbekleding, 3 slaapkamers, apart toilet en wordt geleverd met meubels, bedden, matrassen en de gordijnen! 

Wilt u dit chalet in het echt komen bekijken? Kom gezellig langs! Wilt u uitvoerig geinformeerd worden dan kunt u ook een kijkafspraak inplannen!

Bekijk alvast de foto's van chalet Pure

Chalet Pure is leverbaar v.a. € 48.950,- af Tinte

We hebben ruim 20 chalets direct uit voorraad leverbaar! Bekijk online alvast ons aanbod!

Terug naar het overzicht