Nieuwsflits: Geniet van de zomer!

Nieuwsflits: Geniet van de zomer!

De zomer is in volle gang! Afgelopen maanden hebben we heel veel klanten blij gemaakt met een nieuw chalet. Door het hele land, zelfs op Ameland en Terschelling hebben we prachtige chalets geleverd! We worden blij van alle enthousiaste reacties over o.a. de chalets met een middenkamer! 

We hopen dat iedereen ondanks de gekke tijd geniet van een heerlijke zomervakantie. Maak mooie herinneringen! 

Wij gaan zelf ook even met het gezin genieten van een heerlijke zomervakantie. Ons showterrein is gesloten van maandag 26 juli t/m  woensdag 11 augustus. Vanaf donderdag 12 augustus is het showterrein weer geopend. Wilt u na onze vakantie een kijkafspraak maken om de chalets te bekijken? Dit kan eenvoudig online

We zijn al druk bezig met het bestellen van nieuwe modellen voor het najaar 2021 en voor het voorjaar 2022. Een aantal weken terug zijn we in Port Camargue in Frankrijk geweest en hebben we kennis gemaakt met de nieuwe O'Hara en IRM Habitat modellen. Wij zijn zo enthousiast over de nieuwe inrichting van de O'Hara modellen. De combinatie van de moderne, stijlvolle kleuren zorgt er voor dat je je direct thuis voelt in deze geweldige chalets. Uiteraard hebben we meerdere modellen besteld! 

We geven u alvast een tipje van de sluiter. We verwachten de O'Hara 1064, 944 en 844. De IRM Capucine in houtlook, de Reve D'éte, Petit Paradis. Van de Reina Chalets verwachten we twee Lazy chalets van 11 meter en één van 12.5 meter. Daarnaast verwachten we ook een Reina Chalets met een middenkamer. Uiteraard verwachten we ook weer nieuwe Louisiane Mobilhomes. Na onze zomervakantie maken we bekend welke modellen we van dit merk verwachten. Er staan al een aantal chalets die we de komende maanden verwachten online!

We kunnen niet alle modellen van de verschillende merken op ons showterrein kwijt. Uiteraard is het mogelijk om een alle types te bestellen. Het najaar is een goed moment om een chalet naar wens te bestellen. Zo kunt u in het voorjaar genieten van uw nieuwe chalet. 

We wensen iedereen een fijne zomervakantie!

Groeten,

Bernard & Willemijn Boeve

Terug naar het overzicht