Nieuwsflits: Geniet van het mooie voorjaar!

Nieuwsflits: Geniet van het mooie voorjaar!

Het voorjaar is in volle gang! De natuur staat weer in volle bloei en de zon geeft ons steeds meer warmte.  Vele van u zijn al weer heerlijk aan het genieten van het buitenleven op o.a. een vakantiepark of camping. In deze nieuwsflits brengen we jullie graag op de hoogte van de o.a. de dagelijkse gang van zaken van Reina Chalets. Zo merken we dat de vraag naar mantelzorgwoning toeneemt. Achter de schermen zijn we druk bezig met een groot project, hier vertellen we u later graag meer over. 

Creëren de beleving

In oktober 2021 hebben we ons showterrein uitgebreid met Reina Chalets Plaza. We hebben een grote veranda (plaza) gemaakt waar een deel van onze chalets aan staan. De chalets en de Plaza zijn sfeervol ingericht. Als u op de Plaza loopt en vol verwachting rond kijkt in de verschillende chalets valt u van de ene beleving in de andere beleving. De chalets zijn van allerlei gemakken voorzien, zien er sfeervol en praktische uit en u krijgt gelijk het gevoel hoe een chalet op een plek staat en of het chalet bevalt. 

Ruim 20 chalets direct uit voorraad leverbaar

Bent u op korte termijn opzoek naar een nieuw chalet of een (pre) mantelzorgwoning? Wij hebben ruim 20 chalets direct uit voorraad leverbaar. Chalets voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers. Uitgerust in verschillende kleurstellingen, indelingen en merken. Alle chalets zijn voorzien van goede winsterisolatie en dubbelglas, zodat u het gehele jaar kunt genieten. Bekijk het aanbod alvast online of maak snel een kijkafspraak!

(pre)mantelzorgwoning

Bent u opzoek naar een (pre)mantelzorgwoning op maat? Wij merken dat de vraag naar (pre)mantelzorgwoning toeneemt. Vaak heeft u een mantelzorgwoning op korte termijn nodig. Wij adviseren u graag naar de mogelijkheden op korte termijn. Uiteraard adviseren we u graag bij het samenstellen van een geschikt chalet. Wij krijgen geregeld de vraag of we chalets ook volledig gasloos kunnen leveren. Uiteraard is dit mogelijk! 

Chalet op riante kavel te koop!

Bent u opzoek naar een ruime kavel op de Zuid-Hollandse eilanden? Wij hebben op het nieuwe chaletveld van camping de Lage Werf in den Bommel de Reina Chalets Evia te koop staan. Het chalet staat om een ruime hoekkavel. Het chalet staat startklaar om in gebruik genomen te worden. Het is ingericht, aangesloten, de onderzijde is netjes dicht gezet en d.m.v. de twee houten opstappen stapt u gemakkelijk het chalet in en uit. 

De Lage Werf betreft een kleinschalige, ruim opgezette, rustige camping. Het strand, de Grevelingen en het Haringvliet liggen op korte rij afstand. Meer info klik hier!

Maak u chalet af

Bij de aanschaf van een chalet komt een hoop kijken! Om het comfort te verhogen adviseren we u om de onderkant van het chalet dicht te zetten. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt in de koude wintermaanden er ook voor dat de koude oostenwind niet onder uw chalet slaat. Zorg wel voor genoeg ventilatie! Wij helpen u graag met het dicht zetten van de onderzijde. 

Tuinhuisje

Naast de onderzijde kunt u er ook voor kiezen om een bijpassend tuinhuis/ blokhut te plaatsen. Wel zo gemakkelijk voor het tuingereedschap, de fietsen en wellicht om het comfort nog extra te verhogen een wasmachine. We hebben meerdere onderhoudsvrije tuinhuisjes van 2x3 op voorraad. Zoekt u een andere maat of heeft u liever een andere kleur? Informeer naar de mogelijkheden.

Geniet op je eigen veranda

Verleng de leefruimte van uw chalet met een houten veranda. U geniet sneller, langer en meer van het buitenleven. Op Reina Chalets Plaza krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden voor het plaatsen van een geweldige veranda bij uw chalet. Kiest u voor een veranda met een overkapping van zeil of een permanent dak? Welk hekwerk past het best bij uw wensen wat dacht u van een zonnedek met podiumtrap? Op Reina Chalets Plaza staan verschillende type hekwerk, en kunt u goed de verschillen bekijken van de verschillende daken. 

Onze hond Max

Eind september hebben we ons gezin uitgebreid met onze labrador pup Max. We hebben in eerste instantie getwijfeld. Nemen we nadat we afscheid hebben moeten nemen van onze trouwe viervoeter Joep weer een nieuwe hond? Kunnen we dit wel combineren met ons gezin en vooral met ons bedrijf? Als we een nieuwe hond nemen dan kan hij gewoon met ons mee naar werk. Echter we waren in het begin toch een beetje huiverig. Gaat dat wel goed een jonge hond mee naar werk? Vinden klanten het wel prettig of zijn er toch te veel mensen bang voor een hond? Max gaat van begin af aan mee naar werk. Hij vindt het heerlijk om op de veranda te genieten van het zonnetje. Maar krijgt ook graag aandacht van kijkers. Even een aai over de bol of hij komt er even lekker liggen! Als kijkers al eerder zijn geweest en Max is een dagje thuis vragen ze zich hardop af waar Max is. We zijn blij met alle positieve reacties! Komt u een keer op bezoek dan verwelkomt Max u graag op Reina Chalets Plaza! 

Geniet van het mooie voorjaar!

Groeten,

Bernard & Willemijn 

Reina Chalets

Terug naar het overzicht