Oprichting Reina Chalets

Sinds januari 2020 zijn wij ‘Bernard en Willemijn Boeve’ ons eigen bedrijf Reina Chalets gestart. Na maanden van voorbereiding kunnen we met trots onze website www.reinachalets.nl presenteren! Met dank aan www.topsite.nl . Op onze website kunt u o.a. het aanbod bekijken van welke chalets we medio april op ons showterrein verwachten. Naast het verkopen van chalets, begeleiden we u graag bij de bouw van uw chalet naar wens. We helpen campings en vakantieparken met het inrichten van verhuurvelden met geschikte verhuurchalets en helpen campings en vakantieparken bij het (door)ontwikkelen van hun vakantiepark.

Showterrein medio april geopend

Op de Hippelseweg in Rockanje, uitkijkend op de N57 kunt u vanaf april onze modellen komen bekijken. Wij hebben een kleinschalig aanbod. Van uit de showmodellen van Allure Chalets & More en onze RK Holiday Chalets kunt u in grote lijnen uw chalet naar wens samen stellen. Wilt u liever u chalet volledig naar wens laten bouwen? Dit kan uiteraard ook. Reina Chalets is de exclusieve partner van Allure Chalets & More (www.allure-chaletbouw.nl). In de fabriek van Allure begeleiden we u van begin tot het einde in het proces van het bouwen van een chalet naar wens.

Zowel de RK Holiday chalets als de Allure chalet zijn chalets die met de grootse zorg en kwaliteit zijn samen gesteld. Alle modellen zijn geschikt om het gehele jaar in te recreëren. Tevens zijn ze uitermate geschikt om in te zetten als verhuurchalet op uw vakantiepark.

Wij hebben 14 jaar ervaring in het beheren van vakantieparken waarin o.a. de chalet verkoop een grote rol speelde. Wij denken niet alleen vanuit de chaletbouwer en de chalet verkoper. Wij denken van uit de chaletbouwer, de chaletverkoper, maar voornamelijk vanuit de beleving en de wens van de gast en de gebruiker. Wij zijn voortdurend betrokken bij het proces en geven onze eerlijk mening.

Uiteraard is het nu al mogelijk om een chalet bij ons samen te stellen en te bestellen. Een aantal klanten gingen u al voor! Interesse neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van ons bedrijf door ons te volgen op Facebook en Instagram en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht