Opzoek naar een plekje op de Zuid-Hollandse Eilanden?

Opzoek naar een plekje op de Zuid-Hollandse Eilanden?

De Zuid-Hollandse-Eilanden liggen op een steenworp afstand van Zeeland en op een half uurtje rijden van de regio Rotterdam. Een heerlijke omgeving om te genieten van je vrije tijd. Geniet van de natuur, de omgeving, de stranden, de zee en de rust! 

Een ideale uitvalsbasis om het drukke leven in de stad te ontvluchten...al is het voor een paar dagen. 

We hebben momenteel op 3 verschillende camping in Ouddorp, den Bommel en in Oostvoorne nieuwe chalets op nieuwe kavels te koop staan! Voordeel van een chalet op een kavel is dat je al snel kan genieten van het heerlijke voorjaarszonnetje. 

De plekjes zijn voorzien van gras of ingezaaid! Je eigen plekje kan je er makkelijk van maken! 

2 chaletjes te koop op camping Gorshoeve in Oostvoorne

Ontdek het eiland Voorne Putten!Op korte loopafstand van het Brielse Meer en nabij het Oostvoornse Meer, het Maasvlakte strand en de stranden in Rockanje ligt de sfeervolle, kleinschalige en gezellige camping Gorshoeve.

Camping Gorshoeve ligt op het eiland Voorne-Putten en wordt niet voor niks een eiland met onbegrensde mogelijkheden genoemd! De geur van de zee, de rust en van prachtige natuurgebieden, de sfeer van een rijke historie en de gezelligheid van vele leuke dorpjes en stadjes. Genoeg reden om camping Gorshoeve te kiezen om het eiland te ontdekken. 

Op deze camping hebben we momenteel 2 nieuwe chaletjes te koop staan. Beide op een kavel! De chalets zijn instap klaar! 

Chalet op kavel 49: IRM Loggia 2. Het chalet is voorzien van winterisolatie dubbelglas, 2 slaapkamers, apart toilet en een inpandige veranda. 

Chalet kopen     Stacaravan kopen

 

 

 

Prijs: € 38.750,- (excl. parkkosten)

Meer info: https://www.reinachalets.nl/aanbod/

Chalet op kavel 58: IRM Riviera Suite. Het chalet is voorzien van winterisolatie dubbelglas, 2 slaapkamers, apart toilet en openslaande deuren. 

     

 

 

 

Prijs: € 41.450,- (excl. parkkosten)

Meer info: https://www.reinachalets.nl/aanbod/

1 chalet te koop op camping Klarebeek in Oudorp 

Hotspot voor rustzoekers! In de luwte van de Westduinen en nabij de stranden van Ouddorp ligt camping Klarebeek. Ervaar de stilte, de prachtige natuur en geniet van zon, zee en stand. 

Op camping Klarebeek staat op kavel 15 de Louisiane Cyclades te koop.  Het chalet is voorzien van een houtlook buitenbekleding, dubbel glas, winterisolatie, 2 ruime slaapkamers, apart toilet en een ruime leefkeuken. De plek is voorzien van een nieuw tuinhuis en een natuurlijke afscheiding. 

     

 

 

 

Prijs: € 63.500,- (excl. parkkosten)

Meer info: https://www.reinachalets.nl/aanbod/

1 chalet te koop op camping de Lagewerf den Bommel

Ondek het zuid-Hollandse eiland Goeree Overflakkee. Bent u opzoek naar rust, ruimte en gezelligheid dan bent u op camping de Lagewerf aan het juiste adres. 

Camping de Lagewerf ligt net buiten den Bommel net boven de grens van Zeeland. Op de riante hoekkavel nr. 93 op het nieuwe veld 'het weiland'staat de Reina Chalets Evia te koop.  Het chalet is voorzien van dubbel glas, winterisolatie, 2 ruime slaapkamers, meubels. De onderzijde van het chalet is dicht gezet en via de houten opstappen stapt u gemakkelijk en veilig het chalet in. 

     

 

 

 

Prijs: Nu € 58.500,- (excl. parkkosten)

Meer info: https://www.reinachalets.nl/aanbod/

Kijkafspraak inplannen

U bent van harte welkom op alle drie de campings om de chalets en de campings  te bezichtigen. Bij de receptie van de betreffende campings zijn sleutels van de chalets aanwezig. Wij en de campings vinden het prettig als u vooraf bij de betreffende camping even laat weten dat u langs wil komen. 

De campings zijn bereikbaar op onderstaande telefoonnummers.

Camping Gorshoeve: 0181-482318

Camping Klarebeek: 0187-683876

Camping de Lagewerf: 0187-643306

Heeft u al een kavel en denkt u eraan uw chalet te vernieuwen? Bekijk snel ons aanbod

We verwelkomen u graag op Reina Chalets Plaze om verschillende chalets in het echt te komen beleven!

Geniet van een gezellig paasweekend!

 

 
Terug naar het overzicht