Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

 

Nu al zult u wellicht denken? Ze zijn toch net begonnen? Ja dat klopt, maar ondernemen is voorruit kijken, keuzes maken en kansen pakken als deze op je pad komen. Sneller dan verwacht hebben we een mooie locatie gevonden om ons bedrijf verder te ontwikkelen.

 

De familie Tol van de Tolhoek heeft ons onwijs goed geholpen met de locatie aan de Quacksedijk in Rockanje. Een mooie zichtlocatie nabij de N57. Een hoop (vakantie-)verkeer van en naar Zeeland heeft onze chalets zien staan. We hebben veel positieve reacties ontvangen. De gastvrijheid en hulp van familie Tol heeft er mede voor gezorgd dat we onze naam goed in de markt hebben kunnen zetten. Echter op deze locatie hebben we niet alle benodigde voorzieningen om ons goed te kunnen profileren. We merken dat de drempel hoog is om de doodlopende weg de Quacksedijk zo maar even in te rijden. Daarnaast laten we binnenkort de heerlijke zomer achter ons en merken we dat bij slechter weer de locatie niet alle benodigdheden kan bieden die we wenselijk vinden. 

We gaan verhuizen naar de Konneweg 6b in Tinte. Een prachtige nieuwe locatie waar meerdere bedrijven gevestigd zijn die druk bezig zijn met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Caravanstalling de Konne, tuinbouwbedrijf Vers van Voorne, het zonnepark met op het dak van de caravanstalling 7150 zonnepanelen waarmee meer dan 500 huishoudens van stroom worden voorzien, het aardwarmte project Duurzaam Voorne en de Vos Infra. Op deze locatie vindt er veel bedrijvigheid plaats door verschillenden ondernemingen die elkaar versterken.

Wij zijn trots dat we ons bedrijf op deze mooie, professionele en duurzame locatie voort kunnen zetten en verder uit kunnen breiden.  Op de locatie krijgen we de ruimte om meerdere chalets op show te zetten. In september/ oktober verwachten we de eerste IRM Habitat stacaravans en we zijn momenteel druk bezig met het bestellen van nieuwe showmodellen van de Reina Chalets. 

Bij een verhuizing hoort natuurlijk een verhuisactie! In de maand september krijgen al onze chalets, blokhutten en opstappen een leuke verhuislabel opgeplakt. Houdt onze website en sociale media pagina’s in de gaten en ontdek voor welke mooie verhuisprijzen onze showmodellen het showterrein mogen verlaten. 

De chalets en blokhutten worden op maandag 14 september verhuisd naar de Konneweg. Vanaf 15 september bent u van harte welkom om onze nieuw locatie te komen bekijken. Tot 13 september bent u van harte welkom om de Quacksedijk 6 in Rockanje. 

Fijne dag!

Bernard & Willemijn Boeve

Reina Chalets 

Terug naar het overzicht