Een wintervaste stacaravan

Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!
Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte!
Kleinschalig showterrein op afspraak te bezichtigen!

In een wintervaste stacaravan geniet u het hele jaar door van een vakantie in de natuur met het gehele gezin. Zo komt u het hele jaar door tot rust in de natuur. Een stacaravan is wintervast door de Isomet gevelbekleding. Dit zorgt niet enkel voor comfort, maar geeft ook een fraaie uitstraling aan uw stacaravan. Het is dus een uitstekende oplossing.


Op zoek naar een geweldig chalet?

Bekijk onze chalets


In een wintervaste stacaravan geniet u het hele jaar door van heerlijke vakanties

Wanneer u op zoek bent naar een wintervaste stacaravan bezoekt u het kleinschalige showterrein van Reina Chalets in Tinte, nabij Rotterdam. Wij tonen u tijdens een rondleiding diverse modellen en voorzien u van persoonlijk advies. Hierdoor maakt u een weloverwogen keuze tussen onze nieuwe stacaravans en schaft u een model aan dat naadloos aansluit bij uw wensen. Wij bieden diverse modellen aan uit zowel de ‘premium’ collectie als de ‘klassiek’ collectie. U hebt dus ruime keus uit kleinere en grote stacaravans

Bezoek ons showterrein en bespreek de financieringsmogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in een wintervaste stacaravan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)181-727030 of door een e-mail te sturen naar info@reinachalets.nl. U bent ook van harte welkom op ons showterrein. Wij voorzien u graag van meer informatie over onder andere de financiering van uw stacaravan.