Een wintervaste stacaravan

 Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!

 Ruim 20 chalets direct uit voorraad leverbaar
Beleef & bewonder de chalets op Reina Chalets Plaza

In een wintervaste stacaravan geniet u het hele jaar door van een vakantie in de natuur met het gehele gezin. Zo komt u het hele jaar door tot rust in de natuur. Een stacaravan is wintervast door de Isomet gevelbekleding. Dit zorgt niet enkel voor comfort, maar geeft ook een fraaie uitstraling aan uw stacaravan. Het is dus een uitstekende oplossing. Door langs te komen bij Reina Chalets in Tinte komt u alles te weten over wintervaste stacaravans.


Bent u geïnteresseerd in een wintervaste stacaravan?

Bekijk onze chalets


In een wintervaste stacaravan geniet u het hele jaar door van heerlijke vakanties

Wanneer u op zoek bent naar een wintervaste stacaravan bezoekt u ons kleinschalige showterrein. Wij tonen u tijdens een rondleiding diverse modellen en voorzien u van persoonlijk advies. Hierdoor maakt u een weloverwogen keuze tussen onze nieuwe stacaravans en schaft u een model aan dat naadloos aansluit bij uw wensen. Wij bieden diverse modellen aan uit zowel de ‘premium’ collectie als de ‘klassiek’ collectie. U hebt dus ruime keus uit kleinere en grote stacaravans met drie slaapkamers

Bezoek ons showterrein

Bent u geïnteresseerd in een wintervaste stacaravan? Kom dan langs op ons showterrein! Wij leiden u graag rond en beantwoorden eventuele vragen die u heeft. Tijdens uw bezoek laten wij diverse stacaravans zien die u kunt kopen. Denkt u hierbij aan een stacaravan van IRM. Daarnaast bespreken wij de mogelijkheden tot financiering met u. Mocht u op de voorhand al vragen hebben, neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!