Uw chalet is bij ons snel leverbaar

Chalets direct uit voorraad leverbaar

Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!

 Ruim 20 chalets direct uit voorraad leverbaar

Beleef & bewonder de chalets op Reina Chalets Plaza

Een volledig gepersonaliseerde chalet is bij Reina Chalets uit Tinte, omgeving Rotterdam, snel leverbaar. Wij hanteren een levertijd van drie tot vier maanden, afhankelijk van uw wensen. Laat ons uw chalet op maat ontwerpen en bouwen, dan geniet u binnenkort al van een heerlijke vakantie in een gepersonaliseerde chalet. 


Wilt u een chalet laten bouwen en hebt u behoefte aan advies?

Bekijk onze chalets


Geniet van een prettige vakantie met een chalet die snel leverbaar is

Een chalet op maat voldoet in onze ogen aan al uw wensen. Denkt u aan een op maat gemaakte mantelzorgchalet. Wij doen er alles aan om aan al uw eisen te voldoen. Wanneer u ons een chalet laat bouwen, luisteren we allereerst naar uw wensen. Op basis hiervan voorzien wij u van passend advies. Hierdoor ontstaat een prachtige chalet waardoor u zorgeloos kunt genieten van een heerlijke vakantie in de natuur. U hebt diverse mogelijkheden tot personalisatie, bijvoorbeeld de indeling en de vorm van het chalet. Het is onder andere mogelijk om een chalet met drie slaapkamers te laten bouwen. Wat u ook wilt: bij ons is uw chalet snel leverbaar. 

Ontvang gedegen, passend advies en neem contact op

Wilt u een chalet laten bouwen en hebt u behoefte aan deskundig advies? Neem dan contact met ons op. U bent altijd van harte welkom om ons aanbod aan chalets te bekijken op ons showterrein. Hier doet u inspiratie op voor uw eigen chalet en ontdekt u welke modellen snel leverbaar zijn. Wij zijn niet voor niks gespecialiseerd in de verkoop van chalets.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!