Mantelzorg in een chalet op maat

 Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!

 Ruim 20 chalets direct uit voorraad leverbaar

Beleef & bewonder de chalets op Reina Chalets Plaza

Krijgt u binnenkort mantelzorg en wilt u graag een chalet op maat laten maken? Reina Chalets in Tinte helpt u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in chalets, stacaravans en mantelzorgwoningen. Door een mantelzorgchalet op maat te laten maken, kunt u de woning naar eigen wens indelen en voorzien van alles wat u nodig heeft.


Krijgt u mantelzorg en wilt u hiervoor een chalet op maat laten maken?

Bekijk onze chalets


Een chalet op maat maken voor mantelzorg

Wanneer u mantelzorg krijgt of gaat krijgen, kan een chalet op maat een groot voordeel zijn. Niet alleen voorziet u uw mantelzorger van een eigen plek bij u aan huis, u kunt er ook eventueel zelf in gaan wonen. Zeker zodra u zelf de trap niet meer op of af kunt is een mantelzorgchalet kopen een goede uitkomst. Een chalet op maat is gelijkvloers, waardoor het geven van mantelzorg een stuk gemakkelijker wordt. Tevens biedt het u de kans om veilig door uw woning te manoeuvreren. Onze medewerkers zijn ervaren in de verkoop van chalets en informeren u graag naar alle mogelijkheden die er zijn zodra u een chalet op maat laat maken voor goede mantelzorg. Zo kunt u een prachtige houten mantelzorgwoning laten bouwen. Ook is een prefabmantelzorgwoning steeds populairder.

Voorzie uzelf van een geschikte woning

Voor mantelzorg is het hebben van een goede woonvoorziening van groot belang. Een chalet op maat is ideaal voor mantelzorg doordat alles gelijkvloers is. Daarnaast kunt u langer op dezelfde plek blijven wonen. Geef uw wensen en eisen aan ons door en wij zorgen ervoor dat we de perfecte chalet samenstellen. Wilt u de mogelijkheden van dichtbij bekijken? Plan dan een kijkafspraak in. U wordt door een van onze specialisten ontvangen op onze plaza met chalets.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!