Een mantelzorgchalet kopen

 Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!

 

 Ruim 20 chalets direct uit voorraad leverbaar
Beleef & bewonder de chalets op Reina Chalets Plaza

Wanneer u mantelzorg verleent, is een mantelzorgchalet kopen een uitstekende oplossing om de zorgbehoevende te allen tijde in de buurt te hebben. Reina Chalets uit Tinte verkoopt mantelzorgwoningen waarmee zorgverlening een stuk eenvoudiger is. U bepaalt namelijk de afmeting en indeling van de zorgwoning die u gaat kopen, om de juiste zorg te kunnen verlenen. Bij ons vindt u gegarandeerd een luxe mantelzorgwoning die ideaal in de tuin past.


Bekijk nu ons aanbod aan personaliseerbare chalets

Bekijk onze chalets


Op comfortabele wijze mantelzorg verlenen door een chalet te kopen

Wanneer u een mantelzorgchalet gaat kopen voor een zorgbehoevende waaraan u mantelzorg verleent, wilt u natuurlijk dat deze persoon comfortabel woont. Dit is mogelijk door een chalet voor mantelzorg op maat te laten bouwen. U bepaalt dan niet alleen de afmeting en indeling van de mantelzorgwoning, maar ook de voorzieningen in de keuken of badkamer. Daarnaast is het mogelijk om een luxe mantelzorgwoning of stacaravan wintervast te maken. Met Isomet-gevelbekleding ziet de zorgwoning die u wilt kopen er niet alleen fraai uit, maar woont de zorgbehoevende het hele jaar door in een comfortabele woning. 

Het voordeel van een zorgwoning kopen

 

Door een mantelzorgchalet of zorgwoning bij ons te kopen, kunt u langer op één locatie blijven wonen. Degene die voor u zorgt kan verblijven in de luxe mantelzorgwoning in de tuin, maar u kunt er ook zelf in gaan wonen. De mantelzorgwoning die u bij ons kunt kopen is namelijk gelijkvloers, waardoor u zich makkelijk voortbeweegt. Tevens is het plaatsen van een mantelzorgwoning in de tuin een fijne tijdelijke oplossing als er andere maatregelen genomen worden. Door onze ervaring in de verkoop van chalets, garanderen wij u dat u een geschikte oplossing vindt met onze hulp.

Neem nu contact op en bespreek de mogelijkheden 

U profiteert bij ons van snelle levering bij de aankoop van een mantelzorgchalet. Wij bouwen en leveren een chalet op maat al binnen drie tot vier maanden. Wanneer u een mantelzorgchalet gaat kopen om goede zorg te kunnen verlenen, is een snelle levertijd natuurlijk essentieel. Bekijk nu ons aanbod aan personaliseerbare luxe mantelzorgwoningen voor in de tuin of elders op uw terrein. Heeft u vragen over een zorgwoning die u bij ons kunt kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen. Maak tevens een kijkafspraak om de mogelijkheden voor een luxe mantelzorgwoning in de tuin van dichtbij te zien.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!