Een chalet te koop die geschikt is voor permanente bewoning

 Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!

 Ruim 20 chalets direct uit voorraad leverbaar
Beleef & bewonder de chalets op Reina Chalets Plaza

Reina Chalets uit Tinte heeft altijd een prachtige chalet op maat te koop staan die uitermate geschikt is voor permanente bewoning. Permanent wonen in een chalet brengt diverse voordelen met zich mee. Ten eerste is het voordeliger dan wonen op een conventionele manier. Ten tweede geeft het u een gevoel dat u het hele jaar door op vakantie bent. Daarnaast geeft het erg veel rust omdat een chalet vaak in een rustige omgeving staat. 


Bent u opzoek naar een chalet die geschikt is als permanente woning?

Bekijk onze chalets


Wij hebben een grote chalet te koop die geschikt is voor permanente bewoning

Het is afhankelijk van de gemeente of permanente bewoning toegestaan is in een chalet die wij te koop hebben staan. Het is dus erg belangrijk om goed te informeren bij de gemeente voordat u een chalet voor permanente bewoning aanschaft. Is het toegestaan? Dan kunt u bij ons terecht voor een prachtige chalet die volledig voldoet aan uw wensen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een grotere chalet te ontwerpen met drie slaapkamers. U deelt deze helemaal zelf in. Een chalet is bijvoorbeeld voor mantelzorg erg geschikt, zo is degene waarvoor u zorgt altijd in de buurt. 

Bekijk ons ruime aanbod op ons showterrein

Bent u benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk de chalet geschikt voor permanente bewoning die wij te koop hebben staan op ons showterrein in Tinte. Wij hebben diverse modellen chalets in de verkoop die wellicht perfect aansluiten bij uw wensen. Wilt u toch liever iets unieks? Dan zijn wij ook beschikbaar om uw chalet op maat te maken. Plan een kijkafspraak in om het actuele aanbod van dichtbij te bekijken.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!