Een grote chalet kopen

 Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!

 

 Ruim 20 chalets direct uit voorraad leverbaar
Beleef & bewonder de chalets op Reina Chalets Plaza

U kunt bij Reina Chalets een grote chalet kopen. Op ons kleinschalige showterrein in Tinte staan chalets van diverse afmetingen. Wanneer u kiest voor een van deze chalets geniet u met het complete gezin van een heerlijke vakantie in de natuur, bijvoorbeeld op de Veluwe of aan de Zeeuwse stranden. 


Op zoek naar een grote chalet?

Bekijk onze chalets


Een grote chalet volledig naar wens kopen

U heeft bij ons diverse personaliseringsmogelijkheden. Een voorbeeld hiervan is de afmeting van de chalet. Hierdoor is het mogelijk om een grote chalet te kopen en de indeling hiervan te bepalen. U kiest bijvoorbeeld voor drie slaapkamers waardoor u meer mogelijkheden heeft om met het hele gezin op vakantie te gaan. Een andere optie is een stacaravan met drie slaapkamers. Uw wensen staan centraal, dus bespreek deze met ons wanneer u besluit om een grote chalet te kopen. Daarnaast is het mogelijk om uw chalet op maat te laten maken. Hierdoor krijgt u nog meer ruimte om de indeling, de kleuren en het materiaal te bepalen. U kunt inspiratie opdoen door onze chalets en stacaravans in de verkoop te bekijken. 

Profiteer van een uniek aanbod aan middenkamer chalets

Wij zijn in Nederland een unieke aanbieder van middenkamerchalets. U vindt nergens anders zo’n groot aanbod aan dit type chalets. Deze indeling van een chalet geeft u meer vrijheid en ruimte. Een centrale woonkamer bevorderd daarnaast de gezelligheid die u ervaart in de chalet. Hetzelfde geldt voor de stacaravan met middenkamer die wij aanbieden. Bent u benieuwd naar ons complete aanbod? Bezoek dan ons showterrein of neem contact op. Verzeker uzelf van persoonlijke service tijdens uw bezoek door een afspraak in te plannen. Wij geven u graag deskundig advies.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!