Een nieuwe stacaravan met drie slaapkamers

Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!
Binnen 48 uur een vrijblijvende offerte!
Kleinschalig showterrein op afspraak te bezichtigen!

In een nieuwe stacaravan met drie slaapkamers geniet uw hele gezin van een heerlijke vakantie in de natuur. U maakt met Reina Chalets uit Tinte een ontwerp van een stacaravan. Hierin staan uw wensen centraal, zodat er een stacaravan ontstaat die volledig voor u op maat is. Dan geniet u samen met uw gezin optimaal van een vakantie aan de Zeeuwse stranden of op de Veluwe.


Bent u op zoek naar een nieuwe stacaravan met drie slaapkamers?

Bekijk onze chalets


U bepaalt de indeling van uw nieuwe stacaravan met drie slaapkamers

Bent u op zoek naar een nieuwe stacaravan met drie slaapkamers? Wij bieden diverse stacaravans aan waarvan u zelf de afmeting en indeling kunt samenstellen. Wij zijn de enige aanbieder in Nederland van chalets en stacaravans met een woonkamer in het midden. Een centrale woonkamer geeft extra sfeer waardoor u geniet van een gezellige vakantie in de natuur. Dat wil toch iedereen? De unieke stacaravans en de flexibele indeling zijn een aantal redenen om te kiezen voor een nieuwe stacaravan met drie slaapkamers van bijvoorbeeld het merk O’hara.

Bezoek ons showterrein en ontwerp een stacaravan die voldoet aan al uw wensen

Op het kleinschalige showterrein vindt u diverse stacaravans die u kunt kopen. Hier zit vast en zeker een model tussen dat aansluit bij uw wensen. Wij voorzien u altijd van eerlijk advies, zodat u een nieuwe stacaravan met drie slaapkamers vindt die ook echt bij u past. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of plan uw afspraak online in.