O'hara stacaravan

 Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!

 Ruim 20 chalets direct uit voorraad leverbaar
Beleef & bewonder de chalets op Reina Chalets Plaza

De O’hara stacaravan is uniek in zijn soort. Dit Franse merk beidt diverse modellen met een moderne uitstraling. Daarom is er bij deze stacaravans extra aandacht besteed aan beleving en welzijn. Daarom zij er diverse elementen uit de meest luxe hotels toegevoegd aan de unieke O’hara stacaravan, die u gewoon kunt kopen bij Reina Chalets uit Tinte, in de buurt van Rotterdam. Het design van de O’hara stacaravan is geïnspireerd op deze luxe hotels. 


Bent u opzoek naar een O'hara stacaravan?

Bekijk onze chalets


Ontdek de luxe O’hara stacaravan

U heeft in een O’hara stacaravan niet alleen meer dan voldoende ruimte in de stacaravan, maar ook bent u er van alle gemakken voorzien. De O’hara stacaravan is voorzien van voldoende kastruimte en alle elementen zijn netjes afgewerkt met hoogwaardige materialen. Zo zijn de Gamma modellen en de Key West-modellen aan de buitenkant voorzien van sfeervolle verlichting, voor gezellige avonden op uw eigen terras bij uw stacaravan. Tevens zijn de stacaravans voorzien van een luxe keuken met afzuigkap en een koelvriescombinatie. Ook is er een kinderkamer aanwezig en beschikt u over uw eigen sanitair. Zo hoeft u op de camping nooit meer in de rij te staan voor de douches, en heeft u nooit meer last van het vieze sanitair. U kunt bij het kopen van een O’hara stacaravan kiezen uit maar liefst vijftien varianten, zodat er voor iedereen een mooie stacaravan beschikbaar is om te kopen. Welke O’hara stacaravan wilt u kopen, om er op korte termijn in op vakantie te gaan?

Kom langs op ons unieke showterrein

Wist u dat het mogelijk is om een unieke O’hara stacaravan ‘in het echt’ te bekijken als u misschien zo’n schitterende stacaravan wilt kopen? Kom hiervoor langs op ons showterrein, dan krijgt u persoonlijk advies. Wij leiden u graag rond over ons terrein en vertellen u alles over de desbetreffende modellen die aan uw wensen voldoen. Tevens heeft u direct de mogelijkheid om vragen te stellen aan ons personeel dat gespecialiseerd is in de verkoop van chalets en stacaravans.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!