Stacaravans te koop voor een vakantie in Zeeland

 Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!

 Ruim 20 chalets direct uit voorraad leverbaar
Beleef & bewonder de chalets op Reina Chalets Plaza

Reina Chalets in Tinte heeft diverse stacaravans te koop staan waarmee u optimaal geniet van een heerlijke vakantie in Zeeland. Dit zijn stacaravans van het uitstekende merk IRM/Habitat en van het hoogwaardige merk Mobillux Louisiane Mobilhomes. Zij bouwen al 25 jaar betrouwbare, duurzame en voordelige stacaravans. Vandaar dat het een toonaangevend merk is binnen de accommodatiebranche. 


Bent u geïnteresseerd in een stacaravan?

Bekijk onze chalets


Wij hebben stacaravans te koop staan die voldoen aan uw wensen voor een vakantie in Zeeland 

Wij bieden zowel ‘premium’ als ‘klassieke’ stacaravans aan. Onze premium stacaravans bieden net wat meer comfort dan de klassieke stacaravans, die op zichzelf ook al alles bieden dat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie in Zeeland. U bent van harte welkom om ons kleinschalige showterrein te bezoeken. Wij geven u een rondleiding en voorzien u van passend advies bij de stacaravans waarin u interesse heeft. Hierdoor kunt u een weloverwogen keuze maken en een nieuwe stacaravan kopen die volledig voldoet aan uw wensen. U geniet optimaal in een van de stacaravans die wij te koop hebben staan op ons showterrein in de buurt van Zeeland.

Bezoek ons showterrein en ontdek het ruime aanbod

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een stacaravan? Bezoek ons showterrein en bekijk het complete aanbod aan stacaravans. Hier staan niet alleen stacaravans te koop, maar ook diverse chalets die geschikt zijn voor een fijne vakantie in Zeeland. Plan uw bezoek online in en wij zorgen ervoor dat een van onze medewerkers alle tijd heeft om u bij te staan.