Een chalet kopen in Zuid-Holland

 Persoonlijk en betrokken advies is waar we goed in zijn!

 Ruim 20 chalets direct uit voorraad leverbaar
Beleef & bewonder de chalets op Reina Chalets Plaza

Wilt u een chalet kopen om op vakantie te gaan in Zuid-Holland? Een vakantie in deze provincie biedt alles wat u kunt wensen. U bent dicht bij de kust, kunt diverse natuurgebieden bezoeken, maar u staat ook zo in het centrum van een grote stad. Door een chalet te kopen bij Reina Chalets uit Tinte, geniet u van een vakantie die alles biedt in Zuid-Holland. 


Wilt u een chalet kopen om op vakantie te gaan in Zuid-Holland?

Bekijk onze chalets


Dit is er mogelijk als u een chalet gaat kopen in Zuid-Holland

Wij leveren geen standaardchalets, maar bouwen een chalet compleet op maat, zodat deze voldoet aan uw wensen. De basis is ons vakmanschap, maar de chalets worden gemaakt aan de hand van uw wensen. U bepaalt bijvoorbeeld de afmetingen van de chalet; u kunt bijvoorbeeld een grote chalet kopen met meerdere slaapkamers, maar ook een kleinere variant. Daarnaast bepaalt u de indeling van de chalet met bijvoorbeeld drie slaapkamers, de kleuren en de materiaalkeuze. Uw wensen staan ook centraal in het ontwerp van ruimtes als de keuken en de badkamer. U bepaalt het ontwerp van de chalet die wij als chaletbouwers voor u bouwen. 

Maak een keuze tussen de chalets op ons showterrein

Geniet van een heerlijke vakantie door een chalet of stacaravan te kopen die wij op ons showterrein aanbieden. Hier staan diverse modellen, waaronder ook grotere, zoals de stacaravan met drie slaapkamers. Kom langs of neem contact met ons op. Wij voorzien u als makelaar van gedetailleerde informatie en beantwoorden al uw vragen tijdens een kennismakingsgesprek. Maak uw afspraak eenvoudig online door een kijkafspraak in te plannen.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!